Лідерство 77974

Паперова книга
77974
Лідерство - фото 1
550
7 людей

Все про “Лідерство”

Від видавця

Про що книга «Лідерство»

Harvard Business Review — провідний світовий ділової журналс багаторічною історією. Увазі читачів пропонується десять кращих за всю історію журналу статей про лідерство від фахівців провідних бізнес-шкіл та керівників-практиків.

Як особистість лідера та його характер впливають на стиль керівництва? Які існують моделі керування й у яких ситуаціях вони наиболееэффективны? Які основні завдання глави компанії в умовах мінливої економіки і в ситуації застою? Ці та інші важливі питання, відповіді на які повинен знати кожен професійний керівник, докладно розглядаються авторами цього збірника. 

Чому книга «Лідерство» гідна прочитання

  • Ви дізнаєтеся, як підвищити свій емоційний інтелект, розвинути лідерські навички, навчитися справлятися з тиском, який чинить на лідера компанії оточення.
  • Завдяки порад експертів в області лідерства ви станете кращим керівником, ніж були раніше.
  • Кращі статті про лідерство в одному місці — більше не треба збирати добірку HarvardBusinessReviewи читати короткі змісту.

Хто автори

Колектив Harvard Business Review — унікальне зібрання таких яскравих умів сучасності, як Деніел Гоулман, Пітер Друкер, Джим Коллінз та ін

Анотація

Лідерство

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника