Думай, як у NASA. Звички, ідеї та стратегії для досягнення неможливого

Паперова книга
128597
Думай, як у NASA. Звички, ідеї та стратегії для досягнення неможливого - фото 1
Думай, як у NASA. Звички, ідеї та стратегії для досягнення неможливого - фото 2
300

Все про “Думай, як у NASA. Звички, ідеї та стратегії для досягнення неможливого”

Від видавця

Думати як фахівець з космічних польотів – це мислити поза шаблонами, ставити під сумнів стереотипи й усталені патерни мислення, щоб досягати неможливого. Одне з головних їхніх завдань – уявляння незбагненного та вирішення нерозв’язаного. Завдяки таким підходам людині вдалося ступити на Місяць, а космічні кораблі можуть долати мільйони кілометрів у відкритому просторі. І ці підходи можна застосовувати у різних професіях і сферах життя, щоб досягати результатів. Сьогодні існує низка інституцій, які впроваджують способи мислення, притаманні космонавтиці у свою модель бізнесу. Це допомагає розпізнавати дезінформацію та псевдонауку, бути креативним, розвивати критичне мислення. Приєднатись до цього кола може кожен, а як це зробити можна дізнатись з цієї доступної і практичної книжки.

Про автора:

Озан Варол — астрофізик, фахівець з космічних польотів, який здобув другу юридичну освіту та став університетським викладачем, фахівцем з кримінального, конституційного та компаративного конституційного права, його наукові статті здобули численні престижні наукові відзнаки. У вільний від академічної та викладацької роботи час Озан веде власний подкаст Famous Failure (Знамениті провали) і блог з персонального розвитку, ефективності та життєво-кар’єрного балансу, а також публікується у виданнях The Wall Street Journal, Newsweek, BBC, Time, CNN, The Washington Post, Slate, та Foreign Policy.

Озан є популярним лектором і коучем, він працює з державними установами, недержавними організаціями та корпоративним сектором, викладаючи свою стратегію інновативного мислення та вирішення проблем.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника