45 татуювань продавана. Правила для тих, хто продає і керує продажами

Паперова книга
40961
45 татуювань продавана. Правила для тих, хто продає і керує продажами - фото 1
623656 ₴
12 людей

Все про “45 татуювань продавана. Правила для тих, хто продає і керує продажами”

Від видавця

Про книги

Нові 45 татуювань з продавцового минулого Максима Батирева — як в ролі рядового менеджера з продажу, так і в ролі керівника: успіхи, невдачі, висновки з них.

Одна з найскладніших і в той же час цікавих професій — це професія людини, яка щодня, щогодини і щохвилини захищає інтереси організації, проводячи комерційні переговори з її потенційними замовниками і майбутніми партнерами.

Максим Батырев впевнений: все, чого він досяг у своїй професійній діяльності, він досяг завдяки роботі в продажах. Продажу вчать захищати свої інтереси, виступати публічно, вести переговори з клієнтами, робити своїми руками презентації, чітко формулювати свої думки і багато чого іншого.

Продажу роблять людей сильнішими.

Якщо ви навчитеся продавати товари з не самою очевидною вигодою на одному з найбільш висококонкурентних ринків, то вам по плечу будуть практично будь-які бізнес-завдання.

У своїй новій книзі Максим розповідає про 45 татуювання продавця, які з'явилися за п'ятнадцять років, під час яких він навчався продавати.

З передмови Максима

щодня я зустрічаюся з різними підприємцями і менеджерами з різних міст і навіть країн, і ми розмовляємо про бізнес. І кожен раз на цих зустрічах піднімається тема продажів. Як продавати? Як зробити систему продажів ефективною? Яким чином вирощувати керівників в продажах? Що є ключовими факторами успіху?

На жаль, змушений констатувати факт, що у нас дуже мало людей вміють грамотно продавати. Ми небудь, начитавшись американських книжок, намагаємось перейняти їх технології собі, або, в гонитві за миттєвою вигодою, «обіцяємо» Клієнту те, чого він не отримає (це називається «впарювання»), або вдаємося в психологію чи яку-небудь іншу крайність.

Така ж проблема і в питаннях управління продажами. Дуже невелика кількість знайомих мені керівників продажу чітко розуміють, яким чином потрібно налаштовувати свої підрозділи для отримання максимально можливих результатів.

Я теж не вмів ні продавати, ні тим більше управляти продажами, допускав тисячі помилок у своїй діяльності і зрештою навчився продавати багато. Мені вдалося стати кращим фахівцем з продажу в своїй компанії, пізніше і кращим керівником відділу, а потім ми з моєю командою встановлювали корпоративні рекорди і продавали більше всіх в Росії на нашому непростому ринку. За цей час у мене з'явилися не тільки менеджерські, але і продаванские татуювання, якими я вирішив поділитися з Вами в цій книзі.

Це виключно мій суб'єктивний досвід, і я знову, як і в попередній книзі, не претендую на абсолютну істину. Але за цим досвідом стоять роки відпрацювання навичок, сотні відмов Клієнтів, тисячі виставлених рахунків, самовіддані битви за Клієнтів кризи, нові друзі, професійні конфлікти і кращі результати.

Для кого ця книга

Це книга для всіх, хто продає або керує продажами.

Про автора

Максим Батырев — відомий російський менеджер, володар премії «Комерційний директор року» і «Менеджер року», автор бестселера «45 татуювань менеджера».

Кар'єра Максима — яскравий приклад блискучого вертикального зростання. Пройшов шлях від рядового фахівця до топ-менеджера великої російської компанії. Видавничий дім «Коммерсантъ» включив Максима в ТОП-1000 кращих менеджерів Росії.

Отримав ступінь Executive MBA в Інституті бізнесу і ділового адміністрування РАНХиГС.

Веде свій блог в ЖЖ. Входить ТОП-30 найбільш «грошових» блогерів Росії за версією Livejournal. «Менеджер року-2013» за версією Міжнародної академії менеджменту та Вільного економічного товариства Росії. Володар премії «Комерційний директор року-2012» за версією компанії Salecraft.

Автор бестселера «45 татуювань менеджера», в якій описав правила бізнес по-російськи. Це правила про те, як ставитися до колег, яким чином діяти в певних ситуаціях: звід принципів, яких варто дотримуватися, якщо хочеш досягти успіху. У 2014 році книга стала переможцем щорічної літературної премії «Електронна буква 2014» в номінації «Бізнес-книга року». Також книга отримала «Книжкову премію Рунета-2014» як найбільш продавана бізнес-книга в Росії.

Починаючи з 2015 року проводить відкриті та корпоративні майстер-класи, на яких ділиться своїм практичним досвідом з керівниками Росії і країн ближнього зарубіжжя.

Анотація

45 татуювань продавана. Правила для тих, хто продає і керує продажами

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника