45 татуювань особистості. Правила мого життя 115914

Паперова книга
115914
45 татуювань особистості. Правила мого життя - фото 1
665700 ₴
4 людини

Все про “45 татуювань особистості. Правила мого життя”

Від видавця

 Ім'я Максима Батирева широко відомо в російському бізнес-співтоваристві. Його кар'єрний шлях можна без перебільшення назвати видатним. Рядова посада співробітника відділу продажів — 15 років тому. Власна компанія Batyrev Consulting Group, яка працює по семи напрямках, — сьогодні.

Кращий продавець. Кращий керівник відділу. Кращий комерційний директор року Росії. Кращий автор року Росії в номінації «Бізнес-література». Кращий бізнес-спікер року. Автор одних з найбільш продаваних бізнес-книг в Росії — «45 татуювань менеджера» і «45 татуювань продавана». Максим Батырев впевнений, що це лише початок великого життєвого Шляху.

Такі досягнення не приходять самі собою. За ними стоїть важка робота, помилки і «шишки», уроки та висновки. Багато хто з них назавжди лишаються в серце і свідомість, немов татуювання. 45 своїх «татуювань», що стали правилами життя, Максим Батырев відкриває в цій книзі. З кожного епізоду свого життя він виводить правила взаємодії зі світом, сім'єю, самим собою — і всі невдачі та труднощі складаються в картину того, як в будь-якій ситуації залишатися собою і крокувати все вище по сходах саморозвитку.

Напевно, багато хто з цих правил ви зможете застосувати у своєму житті. І напевно знайдете, ніж їх доповнити.

Фішка книги

Посилання на тематичні статті й відеоролики, оформлені у вигляді QR-кодів.

Для кого книга

Для всіх, хто знаходиться на початку усвідомленого шляху до успіху.

Анотація

45 татуювань особистості. Правила мого життя

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника