Біоелектроніка середовищ в медицині та екології 41000

Паперова книга
41000
Біоелектроніка середовищ в медицині та екології - фото 1
500
2 людини

Все про “Біоелектроніка середовищ в медицині та екології”

Від видавця

Книга являє збірник наукових статей, розділів наукових монографій і доповідей, прочитаних авторами на наукових конференціях у період з 1977 по 2005 р. Як нова парадигма знань представляються теорія і механізми нелінійної нейроэлектротермодинамики нейроглиальных структур та концептуальні засади розвитку та поглиблення міждисциплінарних знань нейробіології, нейропсихофизиологии цілого, електромагнітної нейрочастотной екології, медицини, біомедичної інженерії і нооте-хносферы в інтеграції з биоэлектроникой середовищ, де континуум "людина—середовище" є адекватними моделями в єдності принципу врівноваження.

 

Статті, написані авторами спеціально для збірки, розвивають наукові та технологічні напрями нейропсихобиометрии, побудови інтегративних систем комп'ютерного біоелектронного моніторингу психосоматики стосовно телемедицини, психоэкологии форми в аспекті психосовместимости духовного і ноотех-носферы.

 

Для студентів і аспірантів, лікарів, екологів та інженерів, наукових працівників і фахівців широкого профілю, які застосовують міждисциплінарні знання в практичній медицині, екології, біоінженерії, при створенні інтелектуальних технологій і "думаючих машин".

Анотація

Біоелектроніка середовищ в медицині та екології

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника