Стратегічні ігри. Доступний підручник з теорії ігор 58169

Паперова книга
58169
Стратегічні ігри. Доступний підручник з теорії ігор - фото 1
04.05
1'260
12 людей

Все про “Стратегічні ігри. Доступний підручник з теорії ігор”

Від видавця

Про книги

Ми граємо в стратегічні ігри постійно: з батьками, братами і сестрами, друзями та ворогами і навіть з викладачами. Такі ігри проводяться у бізнесі, політиці, дипломатії і воі?нах — в любои? ситуації, в которої? люди вступають у взаимодеи?внаслідок друг з одним. Здатність розпізнавати» ці ігри можна розвинути, і в складних ситуаціях ви зможете придумати і реалізувати виграшну стратегію.

Цей підручник допоможе вам систематизувати життєвий досвід, розвинути стратегічне мислення і навчить, як і де застосовувати знання з теорії ігор.

Складові нашого життя, навчання, роботи, відносин, так і взагалі майже все, що нас оточує— удача, майстерність і стратегії в різних пропорціях. Принципи теорії ігор дадуть вам точку відліку. Відштовхуючись від неї, ви зможете набагато швидше і впевненіше знаходити потрібні стратегії і доповнювати їх своїми роздумами.

Це четверте видання класичного підручника з теорії ігор, відоме наочними прикладами і простим описом, що не потребують спеціальної підготовки.

Після вивчення книги ви будете розуміти загальні принципи аналізу стратегічних взаємодій, що допоможе вам приймати зважені та раціональні рішення в бізнесі і житті.

Для кого ця книга

  • Для всіх, хто хоче розвинути стратегічне мислення та навчитися приймати обґрунтовані рішення.
  • Для студентів, які вивчають теорію ігор.
  • Для всіх, хто цікавиться математикою та її додатками в бізнесі і житті.

Про авторів

Авінаш Діксіт — професор Прінстонського університету. Викладав економіку в Массачусетському технологічному університеті в Берклі і в Оксфорді. Член Американської академії мистецтв і наук, Національної академії наук США, член-корреспонеднт Британської академії.

Займається дослідженнями теорії мікроекономіки, теорії ігор, міжнародної торгівлі, зростанням і розвитком теорії державної економіки, політичної і нової інституціональної економікою.

Автор 10 книг і безлічі статтею.

Сьюзан Скит — професор економіки в коледжі Уелслі, веде курси мікроекономіки та теорії ігор.

Девід Рейлі займається дослідженнями в Google.

Анотація

Стратегічні ігри. Доступний підручник з теорії ігор

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника