Як готуватися до математичних боїв. 400 завдань Турнірів імені А. П. Савіна 113489

Паперова книга
113489
Як готуватися до математичних боїв. 400 завдань Турнірів імені А. П. Савіна - фото 1
150
1 людина

Все про “Як готуватися до математичних боїв. 400 завдань Турнірів імені А. П. Савіна”

Від видавця

Пропрацювавши багато років у керівництві та журі Турніру ім. Савіна та інших турнірів математичних боїв, автори дізналися багато секретів гри і діляться ними з читачем. Як, наприклад, уникнути помилок у своїх рішеннях і викрити їх у рішеннях суперника? Потренуйтеся на спеціально підібраних рішеннях з помилками!

Доповнюючи попередню книгу авторів, книга докладно розповідає про математичних змаганнях на літньому Турнірі 2012 року, зачіпаючи і турніри кількох попередніх років. Зібрані усі завдання 2012 року і вибрані задачі 2006 і 2007 рр., всього майже 400 завдань для учнів 6--9 класів. Вони згруповані за темами, забезпечені рубрикатором, до всіх подано рішення. Більшість завдань цілком доступні широкому колу школярів. Наведено правила математичного бою, а також завдання конкурсу капітанів і жартівливих матбоев.

Книга адресована тим, хто хотів би підготуватися або підготувати учнів до математичних боїв та інших змагань: школярам, їх батькам та вчителям, а також просто любителям математики.

Анотація

Як готуватися до математичних боїв. 400 завдань Турнірів імені А. П. Савіна

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника