Гра випадку. Математика і міфологія збігу 49235

Паперова книга
49235
Гра випадку. Математика і міфологія збігу - фото 1
345
2 людини

Все про “Гра випадку. Математика і міфологія збігу”

Від видавця

Що є випадковість? Цим питанням ми задаємося, стикаючись з несподіваними і, здавалося б, неможливими збігами. Однак з математичної точки зору шанси багатьох подій набагато вище, ніж будь-який з нас міг би подумати. 

У книзі «Гра випадку математика Джозеф Мазур відкриває незвичайний світ теорії ймовірності, описуючи складні математичні поняття простим, веселим мовою. Як пояснити те, що книги зі шкільної бібліотеки з вашим підписом ви раптом виявляєте на букіністичному розвалі в іншій частині світу? Можуть присяжні бути абсолютно впевненими в результатах аналізу ДНК, знайденого на місці злочину? Чому Аврааму Лінкольну снилися віщі сни? На багатьох прикладах реальних подій Мазур показує нам невідворотність випадкових подій. Ця книга сподобається всім, хто коли-небудь задавався питанням, яким чином маленькі рішення, які ми приймаємо протягом життя, складаються в неймовірне ціле. 

Книга обов'язкова до прочитання любителям математики, а також всім тим, хто прагне зрозуміти справжню природу неймовірних історій.

Анотація

Гра випадку. Математика і міфологія збігу

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника