Сучасні методики естетичної косметології. 10469

Паперова книга
10469
Сучасні методики естетичної косметології. - фото 1
170
1 людина

Все про “Сучасні методики естетичної косметології.”

Від видавця

У книзі "Сучасні методики естетичної косметології" об'єднані найбільш ефективні косметологічні мануальні і апаратні техніки (класичний лікувально-косметичний і омолоджуючий масаж, гемолимфодренажный масаж, вакуум-терапія), які призначені для вирішення різних косметичних проблем особи і шиї і ефективно доповнюють один одного.

 

Такий комплексний підхід дозволяє підбирати оптимальний режим, послідовність і склад прийомів для кожного пацієнта. Докладно розкриваються наступні методики.Косметичний і омолоджуючий масаж обличчя - методика для відновлення і моделювання овалу обличчя, сприяє прискоренню виведення токсинів, поліпшенню живлення тканин і звільненню їх від надлишку рідини, розслабленню м'язів, надає сприятливу дію на шкіру, судини і м'язи обличчя і підтримуюча їх у хорошому стані.Гемолимфодренажный масаж застосовується для усунення набряків різної етіології, профілактики старіння шкіри, прискорення її регенерації і нормалізації обмінних процесів в шкірі, а також до і після процедур ін'єкційної косметології. В спеціальній методиці основна роль відводиться особливої мануальної роботи, що забезпечує точний дозований тиск на тканини.Лікувально-косметичний вакуумний масаж шийно-лицьової області заснований на принципі дозуючого впливу на єдину микроциркуляторную систему поверхневих і глибинних шарів тканин і застосовується для лікування і профілактики порушень обмінних процесів в шкірі, для поліпшення тонусу м'язів особи, відновлення тургору і кольору шкіри і т. д.

 

Детальний покроковий, ілюстрований фотографіями, малюнками і схемами матеріал допоможе досконало оволодіти цими методами. Книга призначена для косметологів, естетистів, дерматологів, масажистів, фізіотерапевтів, візажистів, слухачів косметологічних курсів, а також усіх, хто цікавиться даною темою.

Анотація

Сучасні методики естетичної косметології.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Йога. Дыши, тянись, живи
134849
Наоми Аннанд
840 ₴
Спорт
194701
Евгений Гик
950 ₴
Nordic Cycle: Bicycle Adventures in the North 
180474
Tobias Woggon
1'400 ₴
Surfing. 1778 - Today
265765
2'805 ₴3'300 ₴
Футбол. Энциклопедия в 3-х томах
204411
Александр ЕлагинВалерий ПетровДмитрий Еремин
12'000 ₴