М'які мануальні техніки. Постізометрична релаксація м'язів. Навчальний посібник, 2-е изд. 10458

Паперова книга
10458
Мякі мануальні техніки. Постізометрична релаксація мязів. Навчальний посібник, 2-е изд. - фото 1
1'100
2 людини

Все про “М'які мануальні техніки. Постізометрична релаксація м'язів. Навчальний посібник, 2-е изд.”

Від видавця

Дана книга є практичним навчальним посібником з техніки та методики постизометрической релаксації м'язів (ПІРМ) голови, шиї, тулуба і кінцівок. 

Професійні масажисти знають, що не у всіх випадках лише за допомогою прийомів класичної техніки масажу вдається розслабити м'яз, що знаходиться в стані підвищеної напруги. З усіх відомих різновидів мануальних способів м'язової релаксації найбільш ефективним і відносно легко відтворюваним сьогодні вважається методика постизометрической релаксації (ПІР). Вона є основою так званих м'яких маніпуляційних технік. БЕНКЕТ є абсолютно безпечною технікою мануального впливу. Релаксуючий ефект БЕНКЕТ практично не реалізується на клінічно здорових м'язах, що виключає побічну дію методики. 

Методика постизометрической релаксації в естетичній медицині використовується зовсім недавно, але вже встигла завоювати репутацію процедури "нехірургічної підтяжки м'язів обличчя. В процесі курсу посилюється кровообіг і постачання шкіри і лицьових м'язів киснем, завдяки чому відбуваються швидке підвищення їх тонусу, поліпшення кольору і структури шкіри. 

Обов'язковою умовою проведення БЕНКЕТ є дотримання всіх рекомендацій, принципів і правил, неухильне дотримання яких допоможе масажиста домогтися слави "майстер - золоті руки". Детальний покроковий, ілюстрований фотографіями, малюнками і схемами матеріал допоможе досконало оволодіти цією технікою. 

У даному навчальному посібнику публікуються навчально-методичні матеріали для підготовки масажистів (приклади екзаменаційних білетів, приклади кваліфікаційних тестів), а також нормативно-правова база спеціальності "медичний масаж". 

Ця книга стане чудовим помічником для масажистів, косметологів, естетистів, фізіотерапевтів, мануальних терапевтів, інструкторів ЛФК.

Анотація

М'які мануальні техніки. Постізометрична релаксація м'язів. Навчальний посібник, 2-е изд.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Серце Йога-сутр
36164
Беллур Кришнамачар Сундарараджа Айенгар
730 ₴
Фитнес. Домашние тренировки
194606
Скотт Тадж
750 ₴
Основы фитнес тренировки 2.0
140395
Сергей Струков
760 ₴
Йога. Дыши, тянись, живи
134849
Наоми Аннанд
840 ₴
Спорт
194701
Евгений Гик
950 ₴
Nordic Cycle: Bicycle Adventures in the North 
180474
Tobias Woggon
1'400 ₴
Surfing. 1778 - Today
265765
2'805 ₴3'300 ₴
Футбол. Энциклопедия в 3-х томах
204411
Александр ЕлагинВалерий ПетровДмитрий Еремин
12'000 ₴