Реклама. Гра на емоціях 36158

Паперова книга
36158
Реклама. Гра на емоціях - фото 1
250
5 людей
Купити

Все про “Реклама. Гра на емоціях”

Від видавця

Хороших книг з реклами в Росії дуже мало (як і хорошої реклами, на жаль). Олексій Іванов — рідкісний автор, який не просто знає про рекламу все, але і вміє свій досвід правильно подати. Ця книга присвячена найважливішого аспекту реклами: вмінню викликати емоції. Адже рішення про покупку, як і раніше, приймаються в основному емоційно.

Сергій Турко, головний редактор видавництва «Альпіна Паблішер»

Для кого ця книга

Книга орієнтована на підприємців, власників малого та середнього бізнесу, рекламістів і маркетологів, зацікавлених в ефективному просуванні товарів і послуг.

Про що книга «Реклама: Гра на емоціях»

Бізнесмени часто незадоволені результатами реклами. У більшості випадків, проблема полягає не в каналах доставки реклами, а в її змісті, в те, які людські емоції вона зачіпає. Подивіться на свої рекламні листівки. Перевірте оголошення в пресі. Перечитайте статті на сайті. На які емоційні кнопки клієнтів ви натискаєте? Якщо такі відсутні, якщо ваша реклама емоційно «заморожена», то ця книга принесе чималу користь.

На сотнях прикладів (з практики b2c і b2b-ринків) автор розбирає сім найбільш потужних емоційних пружин, які спонукають людину до дій. Це заздрість, цікавість, страх, любов, жадібність, марнославство і почуття провини.

Якщо ви побудуєте рекламу, використовуючи хоча б одну з цих емоційних пружин, то ваші оголошення, банери, веб-сайти, комерційні пропозиції стануть істотно ефективніше.

Чому книга гідна прочитання

  • прекрасна книга про ключові фактори, що впливають на сприйняття реклами;
  • книга являє собою «конструктор» рекламних повідомлень: в залежності від ситуації ви навчитеся вибирати ту чи іншу «емоційну клавішу», навколо якої зможете побудувати все рекламне повідомлення;
  • відмінний збірник прекрасних рекламних кампаній, не тільки зарубіжних, але й російських.

Хто автор

Іванов Олексій Миколайович — випускник Колмогоровской фізико-математичної школи-інтернату № 18 і Московського фізико-технічного інституту (диплом з відзнакою). Кандидат фіз.-мат. наук. У рекламі з 1993 р. Працював у найбільших мережевих рекламних агентствах (BBDO, Publicis United Campaigns, Adventa). 

Автор слоганів: «Добре мати будиночок в селі» (увійшов до числа найкращих слоганів за 25-річну історію вітчизняної реклами), «Савінов — карамельна країна», «NUTS — міцний горішок» та інших. В даний час директор креативного агентства з досвідом особистих продажів «МастерУм». 

Колумніст журналу «Власний бізнес». Постійний автор публікацій в журналах «Рекламодавець», «Маркетолог», «Психологія для керівника», «На стіл керівнику», «Наружка», а також на бізнес-порталах E-xecutive.ru і Klerk.ru. Експерт журналу «Генеральний директор». Чл.-корр. Міжнародної академії авторів наукових відкриттів і винаходів (2003). Співавтор 11 патентів і авторських свідоцтв. 

Його перу належать шість книг: «Безкоштовна реклама», «Сильний хід», «Чарівний стусан», «Не може бути», «Реклама: Гра на емоціях», «Як придумати ідею, якщо ви не Огілві».

Анотація

Реклама. Гра на емоціях

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Безономіка. Як Amazon змінює життя
141627
Думайн Брайан
228 ₴240 ₴
Управління виробництвом та операціями: Навчальний посібник. Стандарт третього покоління
32922
Попов В. Л., Марков Д. А., Гуреева Е. Г., Крутова А. В.
245 ₴
100 правил для майбутніх мільйонерів. Стислі уроки зі створення багатства
187189
Найджел Камберленд
216 ₴245 ₴
Психоманипуляции вокруг нас
256673
Владимир Тараненко
245 ₴
Трансформація бізнесу. Побудова ефективної компанії
8670
Парабеллум Андрей, Мрочковский Николай Сергеевич
250 ₴
Успішний бізнес. 160 практичних рекомендацій
10796
Николай Мрочковский
250 ₴
Як ви збудуєте своє життя?
42006
Клейтон КрістенсенКарен ДіллонДжеймс Олворт
200 ₴250 ₴
Передбачувана ірраціональність
88528
Ден Аріелі
213 ₴250 ₴
Командна робота. Як впровадити зміни в компанії, щоб вас підтримали
114953
Лінда ГіллҐреґ БрандоЕмілі ТрулавКент Лайнбек
250 ₴
Криза зростання. Як не погоджуватися на маленькі результати в бізнесі
117696
Роберт СаттонХаґґі Рао
250 ₴