Нічого особистого. Як соціальні мережі, пошукові системи і спецслужби використовують наші персональні дані 39139

Паперова книга
39139
Нічого особистого. Як соціальні мережі, пошукові системи і спецслужби використовують наші персональні дані - фото 1
  • ISBN
    9785961447743
  • Автор
  • Рік
    2016
  • Мова
    Російська
440
Купити

Все про “Нічого особистого. Як соціальні мережі, пошукові системи і спецслужби використовують наші персональні дані”

Від видавця

Я обновлююся, отже, я існую.

Ендрю Кін 

Про що книга «Нічого особистого: Як соціальні мережі, пошукові системи і спецслужби використовують наші персональні дані для власної вигоди»

«Інтернет породив зациклену на селфи культуру вуайєризму і нарцисизму і широкий спектр інших психічних розладів. Замість того, щоб розширювати різноманіття можливостей, Інтернет по-крупному збагачує лише купку молодих білих чоловіків у чорних лімузинах».

Подібними сміливими заявами книга Ендрю Кіна буквально поцяткована. І з ним важко не погодитися, оскільки йому, людині, що знає Кремнієву долину не з чуток, брехати нема чого. Автор проводить паралелі, згадуючи зорю Інтернету, коли перед розробниками ставилися зовсім інші цілі створення всесвітньої павутини, і сьогоднішні дні, коли купка монополістів, можна сказати, захопила світ, оволодівши даними користувачів з кожного куточка земної кулі.

Книга допоможе усвідомити всі ті нюанси, які зустрічаються в головах людей, що сидять перед моніторами щодня, але незабаром забуваються під натиском інтернет-спокус. 

Чому книга «Нічого особистого: Як соціальні мережі, пошукові системи і спецслужби використовують наші персональні дані для власної вигоди» гідна прочитання

  • Щодня сотні і навіть мільйони людей заходять у Facebook, постять фотографії в Instagram, читають стрічку в Twitter. Але при цьому мало хто замислюється про наслідки такого масованого присутності в Мережі. Ендрю Кін присвятив раніше ще дві книги темі світової Мережі, впевнений: «Ці прості у використанні і безкоштовні інструменти вводять нас в оману, начебто ми стали знаменитостями. Однак в інтернет-економіці, де переможець отримує все, монополією на увагу, як і раніше володіють суперзірки». Це говорить про те, що економіка, політика та Інтернет тісно взаємопов'язані і ідуть рука об руку на нашій планеті. Культури демократії немає і не буде, коли на кону стоять «величезні армії відданих вуаєристів», які підписуються на відомих особистостей і наївно дарують свої персональні дані улюблених програм.
  • Людський розум перестав аналізувати і думати на крок вперед, запевняє Кін, віддавши перевагу клиповому мислення, породженому Інтернетом. Як придумати власну модель суспільного регулювання Мережі й захистити цивільні права користувачів? Як направити грошові потоки в правильне русло? Ця книга відповідає на дані запитання і пропонує шлях до можливого оптимістичного майбутнього.

Для кого ця книга

Для всіх тих, хто хоче користуватися благами Інтернету з мінімальним збитком для власної безпеки.

Автор

Ендрю Кін — виконавчий директор дискусійного інтерактивного салону FutureCast в Кремнієвій долині, оглядач CNN і постійний коментатор всього, що відбувається в цифровому світі. Він автор книг «Цифрове запаморочення» (Digital Vertigo) і «Культ дилетанта» (Cult of Amateur), що стала міжнародною сенсацією і виданої на 17 мовах.

Анотація

Нічого особистого. Як соціальні мережі, пошукові системи і спецслужби використовують наші персональні дані

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Автор
  • Категорія
  • Рік
    2016
  • Сторінок
    224
  • Формат
    170х240 мм
  • Обкладинка
    Тверда
  • Тип паперу
    Офсетний
  • Мова
    Російська
  • Оригінальна назва
    The Internet is Not the Answer
  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
100 підказок менеджеру з продажу
8099
Андрей ПарабеллумЕвгений Колотилов
260 ₴
50 советов по рекрутингу
190162
Светлана Иванова
340 ₴
36 стратегем для керівника
158785
Гарро фон Зенґер
420 ₴
Выбор сильнейших. Как лидеру принимать главные решения о людях
190471
Клаудио Фернандес-Араос
450 ₴
Метод Модсли для когнитивно-интерперсональной терапии нервной анорексии. Рабочая тетрадь
180237
Ульрике ШмидтХелен СтартапДжанет Треже
650 ₴
Full Stack Recruiter: The Ultimate Edition
125537
Jan Tegze
1'300 ₴