Маркетингові дослідження з допомогою SPSS. Практичне керівництво 37673

Паперова книга
37673
Маркетингові дослідження з допомогою SPSS. Практичне керівництво - фото 1
1'800
1 людина

Все про “Маркетингові дослідження з допомогою SPSS. Практичне керівництво”

Від видавця

Книга відомого американського маркетолога Нэреша Малхотры Маркетингові дослідження. Практичне керівництво, відрізняється рядом особливостей, що виділяють її з ряду книг схожої тематики. Цим вона продовжує традиції, закладені в попередньому виданні. Вперше в книзі також були викладені питання проведення поглибленого статистичного аналізу даних, зібраних в ході маркетингового дослідження, — факторний аналіз, кластерний аналіз, дискримінантний аналіз і т. п.

Книга являє собою повний підручник за курсом "Маркетингові дослідження". Про якість підручника говорить хоча б те, що він використовується в ході викладання в більш ніж 140 університетах США. Його структура, відповідна логікою проведення маркетингових досліджень, детально розкриває кожен з етапів їх проведення. Таке викладення матеріалу в повній мірі відповідає суті маркетингових досліджень як систематизованого процесу постановки цілей дослідження, збору та аналізу об'єктивної маркетингової інформації для прийняття конкретних управлінських рішень щодо ринково-продуктової стратегії фірми.

Особливий інтерес представляє аналіз автором процесу визначення управлінської та маркетингової проблеми. Даному етапу приділяється невиправдано мало уваги в існуючій літературі, важливість його важко переоцінити, оскільки від правильно визначеної проблеми маркетингового дослідження багато в чому залежить його успіх.

Поряд з численними прикладами, показують особливості тих чи інших етапів маркетингових досліджень, у книзі наводиться наскрізний приклад "Вибір універмагу", за допомогою якого читачі можуть побачити як послідовно вирішується конкретна управлінська проблема.

Крім того, цю книгу можна розглядати в якості повноцінного довідника практикуючого маркетолога — вона дає відповіді практично на всі питання, що виникають у повсякденній роботі маркетолога-дослідника.

Сильне місце книги — це її третя частина, присвячена збору, обробці, аналізу даних і підготовки звіту. В ній представлені не тільки базові, загальноприйняті методи статистичної обробки даних, але і методи багатовимірного статистичного аналізу (дисперсійного, кластерного, дискримінантного, факторного тощо). І хоча їх використання вимагає від читача ґрунтовних знань з галузі статистики, ці зусилля безсумнівно будуть винагороджені. Освоєння базового та багатовимірного статистичного аналізу дає в руки фахівця потужний інструмент високоякісного проведення маркетингових досліджень.

Практичного освоєння статистичних методів обробки даних сприяють спеціально підібрані приклади, що ілюструють використання статистичних методів обробки інформації, про яких йдеться у книзі. Крім них, на веб-сайті містяться і оригінальні видеокейсы, що дозволяють читачеві поринути у справжню атмосферу проведення маркетингових досліджень.

Також, спеціально для російського видання, на сайті розміщено ряд додаткових матеріалів. Серед них звіти про маркетингових дослідженнях, виконаних компанією Sirex Marketing Service; оригінальні файли, що відносяться до цих звітів; статті про маркетингові дослідження, інтерв'ю з провідними вітчизняними маркетологами.

Анотація

Маркетингові дослідження з допомогою SPSS. Практичне керівництво

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Видавництво
  • Автор
  • Категорія
  • Номер видання
    4-е вид.
  • Рік
    2016
  • Сторінок
    1184
  • Формат
    170х240 мм
  • Обкладинка
    Тверда
  • Тип паперу
    Офсетний
  • Мова
    Російська
  • Оригінальна назва
    Marketing Research: an applied orientation

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Athletic CEOs: Leadership in Turbulent Times
190913
Stanislav ShekshniaVeronika ZagievaAle
1'900 ₴
Принципи інвестицій, 4-е видання
32811
Цви БодиАлекс КейнАлан Маркус
1'900 ₴
The Standard for Program Management
63047
Project Management Institute
2'000 ₴
Аналіз цінних паперів
32783
Бенджамин ГрэхемДэвид Додд
2'100 ₴
Practical Fraud Prevention. Fraud and AML Analytics for Fintech and eCommerce, Using SQL and Python
197700
Gilit SaportaShoshana Maraney
2'100 ₴
Cloud Without Compromise. Hybrid Cloud for the Enterprise. 1st Ed.
244745
Paul Zikopoulos, Christopher D. Bienko, Chris Backer
2'100 ₴
Корпоративные финансы. Том 1. 11-е издание
134863
Стивен РоссРэндолф УэстерфилдДжеффри ДжаффиБредфорд Джордан
2'255 ₴
Корпоративные финансы. Том 2. 11-е издание
138506
Стивен РоссРэндолф УэстерфилдДжеффри ДжаффиБредфорд Джордан
2'255 ₴
Планування та експлуатація промислових підприємств. Робочі методики для адаптивних, інтегрованих і енергозберігаючих заводів
123915
Эгон МюллерМихаэль Шенк ШенкЗигфрид Вирт
3'330 ₴