Маркетинг від споживача 11933

Паперова книга
11933
Маркетинг від споживача - фото 1
09.05
990
3 людини

Все про “Маркетинг від споживача”

Від видавця

Про книги

Шосте видання класичної книги по маркетингу — перероблене і доповнене. Фокус в новому виданні зроблено на нових технологіях маркетингу, аналітики і метриках.

Книга усуває розрив між теорією і практикою. Потужна теоретична база доповнено кейсами реальних компаній, які роблять матеріал зрозумілим і легким для сприйняття.

Робота Роджера Беста, професора бізнесу і консультанта з маркетингу та менеджменту, — чудова альтернатива сухим наукових публікацій і невиразним підручниками. Фундаментальні поняття і явища маркетингу проілюстровані історіями з життя як невеликих, так і найбільших у світі компаній. «Маркетинг від споживача» — настільна книга і початківця маркетолога, і досвідченого маркетеров.

Графіки, таблиці та схеми, практичні інструменти, приклади маркетингового плану і навіть питання для самоконтролю — подача матеріалу настільки різноманітна, що допоможе не відволікатися навіть при вивченні найбільш складних частин. Ви навчитеся аналізувати ринок і виявляти його основні закономірності, управляти лояльністю і вибудовувати взаємини зі споживачами, познайомитеся з ключовими показниками і аналітикою. Дізнаєтеся все (і навіть трохи більше) про управління в умовах ринку та фінансових результатах.

Як проводити конкурентний аналіз, якими бувають переваги продукту, як позиціонувати себе на ринку і розробити власну і, головне, ефективну маркетингову стратегію — про все це розповість Роджер Бест у книзі «Маркетинг від споживача».

Для кого ця книга

Для студентів МВА і магістратури, викладачів університетів і бізнес-шкіл.

Для топ-менеджменту, керівників і власників компаній, директорів з маркетингу і маркетологів.

Про автора

Роджер Бест — почесний професор маркетингу в університеті Орегони, також викладає маркетинг в Університеті Арізони і в INSEAD, французької бізнес-школі та дослідному інституті. Володар великої кількості нагород у сфері освіти; був оглядачем у журналі Journal of Marketing Research. Опублікував понад 50 статей по темі маркетингу. Є ступінь МВА, захистив професорську дисертацію.

Спочатку отримав ступінь бакалавра з електротехнічної інженерії в університеті в Політехнічному університеті Каліфорнії. Почав кар'єру в компанії General Electric, де займався інженерією і менеджментом продукту. Далі продовжив співпрацю з GE вже в сфері маркетингу. Має більш ніж 25-річний досвід роботи в області навчання маркетингу і консультування. Серед його клієнтів такі великі компанії, як Covidien, General Electric, Hewlett-Packard, Dow Chemical, Dow Corning, DuPont, Eastman-Kodak, ESCO, James Hardie, Lucas Industries, MediaOne Group, Tektronix, Textron, US West. Розробляє освітні програми. Президент і засновник компанії Roger J. Best, Inc., існує з 1990 року.

Анотація

Маркетинг від споживача

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Жорсткий SMM: Вичавити максимум із соцмереж
47903
Дэн КеннедиКим Уэлш-Филлипс
570 ₴
Маркетингові дослідження: Підручник для вузів. Стандарт третього покоління
52696
Игрунова О. М.Манакова Е. В.Прима Я. Г.
600 ₴
Основи маркетингу. Короткий курс
8061
Филип Котлер
651 ₴700 ₴
Помилки та успіхи в маркетингу
14448
Роберт Ф. Хартли
850 ₴
Основи маркетингу. Класичне видання
254438
Філіп Котлер
884 ₴950 ₴
Основи маркетингу. 5-е європейське видання
8060
Филип КотлерГари АрмстронгВероника ВонгДжон Сондерс
1'023 ₴1'100 ₴
Основи маркетингу
126068
Филип КотлерГари Армстронг
1'163 ₴1'250 ₴