Підручник. Людина і світ. 11 клас. Рівень стандарту і профільний рівень. Назаренко Н. Ст., Воронянський Ст. А., Мануйлов Е. М. та ін. 46841

Паперова книга
46841
Підручник. Людина і світ. 11 клас. Рівень стандарту і профільний рівень. Назаренко Н. Ст., Воронянський Ст. А., Мануйлов Е. М. та ін. - фото 1
198200 ₴
1 людина

Все про “Підручник. Людина і світ. 11 клас. Рівень стандарту і профільний рівень. Назаренко Н. Ст., Воронянський Ст. А., Мануйлов Е. М. та ін.”

Від видавця

Підручник відповідає змісту навчальної програми з курсу "Людина і світ". 11 клас (рівень стандарту та профільний рівень), яка здійснювалась у відповідності з Державним стандартом базової і повної загальної середньої освіти.

Головна мета підручника - формування в учнів світоглядних орієнтацій і компетенцій у сфері суспільствознавства, виховання потреби у творчій самореалізації та духовному самовдосконаленні в процесі опанування загальнолюдських цінностей.

Підручник призначений для учнів 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Анотація

Підручник. Людина і світ. 11 клас. Рівень стандарту і профільний рівень. Назаренко Н. Ст., Воронянський Ст. А., Мануйлов Е. М. та ін.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника