Літературне читання 4 клас, Чумарна (нова програма 2015 рік) 31383

Паперова книга
31383
110
1 людина

Все про “Літературне читання 4 клас, Чумарна (нова програма 2015 рік)”

Від видавця

       До мого читача

 

   Дорогий друже! Я — твоя нова Читанка. У четвертому класі ти відкриєш для себе таємниці творення світу і людини, перегорнеш сторінки історії рідної України, ознайомишся з народними звитяжцями, здійсниш фантастичні мандрівки разом із персонажами оповідань і повістей. Ми з тобою ще раз увійдемо в коло мудрих і прекрасних думок у творах видатних письменників, глибше відчуємо красу рідного слова, навчимося розрізняти літературні жанри та види усної народної творчості. нашими друзями стануть герої відомих книг.
   Але найголовніше — ти, мій друже, зможеш творити разом зі мною і поповнювати мою Скарбницю смішинками, віршами, загадками, оповіданнями, казками, малюнками.
   Крім того, я — незвичайна Читанка: в мене є електронна версія. варто тобі натиснути в ній на виділене у тексті слово, і ти прочитаєш його тлумачення. а позначка «Чарівний ключик» відкриє тобі віконце в мою Скарбницю. Тут ти зможеш прослухати деякі твори, озвучені професійними акторами.
   І ще в мене є для тебе подарунок — компакт-диск із художніми та мультиплікаційними фільмами, створеними за сюжетами народних і літературних творів, записами пісень та картинною галереєю. радості тобі від мандрівки у світ чудес!

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника