Пиши. Легкий шлях від ідеї до книжк 88903

Паперова книга
88903
Пиши. Легкий шлях від ідеї до книжк - фото 1
Пиши. Легкий шлях від ідеї до книжк - фото 2
Пиши. Легкий шлях від ідеї до книжк - фото 3
Пиши. Легкий шлях від ідеї до книжк - фото 4
Пиши. Легкий шлях від ідеї до книжк - фото 5
Пиши. Легкий шлях від ідеї до книжк - фото 6
Пиши. Легкий шлях від ідеї до книжк - фото 7
320

Все про “Пиши. Легкий шлях від ідеї до книжк”

Від видавця

Молоді автори — це квінтесенція думок та ідей. В одних вони хаотично рояться в голові, а в інших розставлені по уявних поличках. Зібрати їх докупи та змусити дружно взятися за руки не так уже й легко.  

«Пиши. Легкий шлях від ідеї до книжки» — творчий, інтерактивний та практичний путівник дорогами креативного письма. Ви дізнаєтеся, як розвинути талант, удосконалити письменницькі уміння та навички.

ПРО КНИГУ

Ви вагаєтеся, чи братися за перо? «Поки в творчому пошуку», «Талановитими лише народжуються», «Не маю часу, краще пошукаю щось більш стабільне».  

Якщо у вас час від часу виникали такі думки — ця книжка написана саме для вас.

Один із найпопулярніших сучасних авторів Стівен Кінг якось зауважив: «Письменництво не спосіб заробити грошей, дістати визнання, налагодити стосунки. Воно збагачує життя як тих, хто читає твори, так і тих, хто їх пише. Дістати, досягти, стати щасливим».

Оригінальний «посібник» сучасної української авторки Таіс Золотковської саме для тих, хто хоче подолати власний страх, спробувати відшліфувати свої письменницькі здібності та отримати справжнє задоволення від руху олівця записником чи клацання клавіш клавіатури.

ПРО АВТОРА

Таіс Золотковська — харківська письменниця, відома читачеві за таким книжками, як «Мармур», «ФарФор» та «Лінія зусилля». Ще підлітком взялася за перо. Роман «Лінія зусилля» написала в межах флешмобу NaNoWriMo — Національного місячника написання роману.

У 2015 році Таіс Золотковська заснувала в Харкові Клуб анонімних авторів, який існує й нині. На засіданнях клубу вона заохочує молодих авторів до художнього слова, проводить пізнавальні лекції та уроки креативного письма.

Видеообзор

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари