Хочу й буду. 6 правил щасливого життя, або Метод Лабковського в дії 180589

Паперова книга
180589
Хочу й буду. 6 правил щасливого життя, або Метод Лабковського в дії - фото 1
Хочу й буду. 6 правил щасливого життя, або Метод Лабковського в дії - фото 2
Хочу й буду. 6 правил щасливого життя, або Метод Лабковського в дії - фото 3
285300 ₴
3 людини

Все про “Хочу й буду. 6 правил щасливого життя, або Метод Лабковського в дії”

Від видавця

У новому, доповненому, виданні з’явилися передмова і розділ, де психолог Михайло Лабковський докладно розбирає кожне правило, говорить про нюанси і пояснює методику, щоб застосовувати її стало простіше. Щоб жити стало легше, зрозуміліше, а головне — щасливіше.

Психолог Михайло Лабковський цілком упевнений, що людина може і має право бути щасливою та робити лише те, чого хоче. Його книжка про те, як зрозуміти себе, досягти гармонії та навчитися отримувати задоволення від життя. Автор досліджує причини, що стають на заваді психічно здоровому способові життя: звідки в нас усвідомлені й неусвідомлені тривоги, страхи, чому ми не вміємо дослухатися до себе й налагоджувати стосунки з іншими людьми…

Риса, що вирізняє Лабковського, — конкретика. На будь-яке найскладніше запитання він завжди дає гранично зрозумілу відповідь. Його вислови й поради такі радикальні, що багатьом доводиться спершу пережити не просто подив, а можливо, й шок. У рекомендаціях автор не ховається за обтічними формулюваннями, а чітко вказує причину проблем. І найголовніше — він знає, як цю проблему вирішити без заглиблення в дитячі психотравми й пильного розгляду вашого минулого. Якщо людина має знання і бажання, то змінить себе і своє життя на ліпше; це цілком реально. Мета будь-якої роботи психолога — особисте щастя й добробут пацієнта. Мета видання цієї книжки — особисте щастя кожного, хто її прочитає.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника