Здорове харчування в питаннях і відповідях 67559

Паперова книга
67559
Здорове харчування в питаннях і відповідях - фото 1
450

Все про “Здорове харчування в питаннях і відповідях”

Від видавця

Харчування і їжа, яку ми їмо, — питання завжди індивідуальні. Немає такої книги, яка розповіла б, що саме вам потрібно чи не потрібно для підтримки здоров'я. Є лише шляхи, по яких книга може направити вас, щоб ви змогли зробити вибір, правильний для вашого здоров'я і здоров'я вашої сім'ї. І ми сподіваємося, що ця книга допоможе вам зробити такий вибір.

Патриція Барнс-Сварни, Томас Сварни

Про

В подробнейшем довіднику «Здорове харчування в питаннях і відповідях» більше 500 відповідей на питання, які охоплюють всі галузі нутриціології. Що потрібно знати про склад продуктів? Як готувати їжу, щоб продукти не втратили своїх поживних речовин? У чому небезпека харчових добавок? І так страшні ГМО, як про них говорять? Які продукти і як впливають на наш настрій? Чому деякі їдять все, що хочуть, і не повніють?Автори книги Патриція Барнс-Сварни і Томас Сварни, спираючись на новітні наукові дослідження і дані, що розповідають про основи харчування, пояснюють, як збалансувати свій раціон, і розбирають найбільш популярні дієти і міфи. 

Чому гідна прочитання

  • Для збереження нашого здоров'я важливо знати, звідки взялося м'ясо, з якого зроблена котлета, і як були вирощені куплені в магазині овочі. Автори закликають задуматися про те, що ми їмо, і свідомо підходити до вибору продуктів, їх приготування і зберігання.
  • У книзі докладно розповідається про хімічному складі продуктів, про те, як наш організм отримує з їжі поживні речовини і як він їх використовує, чому виникають харчові алергії та отруєння.
  • Як зберегти поживну цінність продуктів? Корисна кава? В який час доби краще засвоюємо поживні речовини? У чому небезпека безвуглеводних дієт? Засновані на останніх наукових дослідженнях поради та рекомендації у книзі допоможуть дотримуватися правильного харчування і поліпшити стан здоров'я, а слідувати їм, ви можете незалежно від віку.

Для кого

Для всіх, хто небайдужий до свого здоров'я і хоче мати всю інформацію про правильному харчуванні в одній книзі. 

Хто автори

Патриція Барнс-Сварни — автор понад 30 науково-популярних і науково-фантастичних книг. Вона також автор і редактор «Настільного довідника з природознавства Нью-Йоркської публічної бібліотеки (New York Public Library Science Desk Reference). У вільний час Патриція навчає жителів Нью-Йорка мистецтва садівництва і дає уроки кулінарії в місцевих магазинах.

Томас Сварни — вчений, автор численних книг про світ живої природи. Разом з Патріцією Барнс-Сварни написав кілька книг, серед яких «Книга про динозаврів в питаннях і відповідях» (The Handy Dinosaur Answer Book), «Математичний довідник у питаннях і відповідях» (The Handy Math Answer Book), «Біологічний довідник у питаннях і відповідях» (The Handy Biology Answer Book), а також «Гнів небес: погодні аномалії по всьому світу» (Skies of Fury: Weather Weirdness around the World).

Анотація

Здорове харчування в питаннях і відповідях

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Out of the Jar: Artisan and Spirits Liqueurs
126164
Cathrin BrandesChristian SchneiderDirk Monkemoller
1'800 ₴
Світ віскі і віскі світу. Путівник
76913
Евгений Сулес
1'900 ₴
Ultimate Book of Chocolate. Make Your Chocolate Dreams Become a Reality
240467
Melanie Dupuis
2'000 ₴
Моя Италия
176890
Джейми Оливер
2'260 ₴
The British Cookbook
240469
Ben Mervis
2'700 ₴
The Mexican Vegetarian Cookbook
240470
Margarita Carrillo Arronte
2'700 ₴
Шампанское: 8000 вкусов и ароматов
160487
Рикард Юлин
4'150 ₴