Сам собі шеф-кухар: Як навчитися готувати без рецептів 36160

Паперова книга
36160
Сам собі шеф-кухар: Як навчитися готувати без рецептів - фото 1
640

Все про “Сам собі шеф-кухар: Як навчитися готувати без рецептів”

Від видавця

Кулінарних книг безліч. Найчастіше це збірники рецептів страв національної кухні, страви до свята, авторських рецептів відомих шефів і ще більш відомих кулінарних блогерів. Але щоб отримати на виході щось схоже на красиві картинки з цих книг, недостатньо дотримуватися кожної букви рецепта — важливо розуміти, навіщо вона там написана. Основи цього розуміння і допоможе закласти книга Єви Пунш, причому зробить це виразно та весело. Вона буде корисна не тільки для початківців, але і для досвідчених домогосподарок, все життя готують з натхнення, яким дасть теоретичне обґрунтування того, що відбувається на кухні дива!

Вероніка Білоцерківська, кулінарний блогер №1 в Рунеті, автор кулінарних книг, засновник школи Belonika & Les Chefs в Провансі

Для кого ця книга

Книга буде цікава всім, хто любить готувати та/або є. Кулінарія стала модною з багатьох причин – вона допомагає і дотримуватися ЗСЖ, і творити, і проводити час разом з партнером і дітьми, та заощаджувати... Але проблема в тому, що починаючи готувати за рецептами і не маючи базових уявлень про продукти, їх поєднання та особливості, людина стикається з тим, що рецепт, позначений як «Просто і швидко», займає дві години, а на виході виходить щось дуже далеке від апетитною картинки. І справа тут не стільки в вивіреності рецептів, а в тому, що готуючи з них, не можна навчитися готувати. А з допомогою книги Єви – можна.

Про що книга «Сам собі шеф-кухар: Як навчитися готувати без рецептів»

Багатьом початківцям кулінарам здається, що немає нічого простіше, ніж готувати за рецептом — достатньо знайти хороший і в точності слідувати йому. Але жоден, навіть найкращий рецепт не розповість, як правильно робити такі базові речі, як зварити рис або вибрати м'ясо, яке підійде саме для цієї страви, і не пояснить, навіщо класти в каструлю кришталеву пробку, щоб отримати смачний бульйон. Книги рецептів не навчать основам кулінарної науки і технології, а адже саме ці знання, якими щедро ділиться Єва Пунш, допоможуть вдумливому читачеві не тільки успішно справлятися з рецептами будь-якої складності, але і створювати власні — впевнено, легко і невимушено.

Чому книга «Сам собі шеф-кухар: Як навчитися готувати без рецептів» гідна прочитання

  • Книга доводить: готувати - це швидко і просто, якщо ти розумієш, що робиш, - а прочитавши цю книгу, розуміння не уникнути.
  • Купити книгу набагато дешевше і простіше, ніж знайти хороші кулінарні курси, а результат буде більш довготривалим.
  • Книга замінить наставницю на кухні – якщо батьки-бабусі-дідусі ніколи не вчили вас готувати або якщо те, що і як вони готували, вас абсолютно не влаштовує; книга Єви Пунш дасть логічно обгрунтовані ази, на базі яких можна буде надбудовувати навички, критично ставлячись до однозначних рекомендацій кулінарних книг.
  • Спеціально для цієї книги створені псевдовинтажные ілюстрації – окремий привід для захоплення.

Хто автор

Єва Пунш — у 2000 році закінчила сценарний факультет ВДІКУ, багато років була винним і ресторанним критиком. У 2006-му отримала освіту «кухар-кондитер». Працювала в різних кафе і ресторанах Санкт-Петербурга кухарем, вела колонки, присвячені історії та теорії кулінарії. Регулярно проводить гастрономічні майстер-класи для початківців та досвідчених домогосподарок. Це її десята книга, але перша кулінарна. До виходу книги Єва завела сайт leonardovna.info заходьте.

Анотація

Сам собі шеф-кухар: Як навчитися готувати без рецептів

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Out of the Jar: Artisan and Spirits Liqueurs
126164
Cathrin BrandesChristian SchneiderDirk Monkemoller
1'800 ₴
Світ віскі і віскі світу. Путівник
76913
Евгений Сулес
1'900 ₴
Ultimate Book of Chocolate. Make Your Chocolate Dreams Become a Reality
240467
Melanie Dupuis
2'000 ₴
Моя Италия
176890
Джейми Оливер
2'260 ₴
The British Cookbook
240469
Ben Mervis
2'700 ₴
The Mexican Vegetarian Cookbook
240470
Margarita Carrillo Arronte
2'700 ₴
Шампанское: 8000 вкусов и ароматов
160487
Рикард Юлин
4'150 ₴