Мамин торт

Паперова книга
117979
Мамин торт - фото 1
561590 ₴
1 людина

Все про “Мамин торт”

Від видавця

Ця книга, як шматочок маминого торта, наповнена ароматами дитинства і домашнього затишку. Альона і Лариса Водонаевы розкривають секрети своєї сімейної кухні, які передавалися з покоління в покоління, а особисті фото та історії Олени створюють особливу атмосферу. Ніжний сметанник, торт з повітряних безе, фірмовий домашній "Наполеон", шоколадні ковбаски від Бо та інші десерти прикрасять ваші сімейні будні і свята. Знайдіть свій улюблений рецепт і нехай він стане незабутнім приємним моментом, який додасть тепла у ваше життя і зробить її смачніше.

Пам'ять має властивість зберігати найприємніші моменти в легкому дотику батьківської руки, в приспіві улюбленої пісні, в ароматі домашньої випічки, тієї, що смачніше всього на світі. Мій випадок не виняток - ось я пригощаю свого майбутнього чоловіка рум'яними пиріжками, а ось вже печу торт для нашого з ним сімейного свята, ось буджу Олену в школу обіцянкою, що на столі її чекають млинці з запалі з жару, ось цей сметанник я традиційно готую на дні народження своїх дітей, а ось - цей же сметанник стає улюбленим тортом у моїх онуків. 

все моє життя і життя моєї сім'ї нерозривно пов'язана з домашньою випічкою, з пирогами і тортами, з тістечками і пиріжками, вони заповнюють наші будні затишком і теплом.

Я бажаю кожній з вас знайти свій улюблений рецепт, і нехай він стане тим приємним моментом, який додасть тепла у ваше життя і зробить її смачніше.

Ваша Лариса Водонаєва

Анотація

Мамин торт

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника