Нормально про косметику. Як розібратися в догляді і макіяжі і не зійти з розуму 113284

Паперова книга
113284
Нормально про косметику. Як розібратися в догляді і макіяжі і не зійти з розуму - фото 1
630
2 людини
Купити

Все про “Нормально про косметику. Як розібратися в догляді і макіяжі і не зійти з розуму”

Від видавця

У чудового редактора і візажиста Маші Ворслав і відомого б'юті-блогера Адель Мифтаховой вийшло своєчасне і дотепне керівництво про те, як управлятися зі своєю красою. В гігантському потоці нових продуктів індустрії краси та сумнівних порадників всіх мастей можна захлинутися і потонути, так і не вивчивши простих і грамотних основ по догляду за собою. Книга «Нормально про косметику» не дасть вам потонути і напевно допоможе зробити себе здоровішими, а відчувати — гарніше. Не зійшовши при цьому з розуму.

Альона Долецька, публіцист, письменник

Коли полиці завалені засобами, а зі сторінок видань рікою течуть суперечливі поради, єдине, що ми можемо, це спробувати розібратися, чого ми насправді хочемо. Справа ця непроста, і універсальних рецептів тут немає, так що добре, коли є від чого відштовхнутися. «Нормально про косметику» — одна з таких речей: ясна, сумлінне і доброзичливе керівництво для тих, кому цікава косметика. В ній знайдуть щось корисне люди самого різного рівня обізнаності в питанні — навіть якщо вам здається, що про б'юті-то ви давним-давно все прочитали.

Дар'я Татаркова, заст. головного редактора Wonderzine

Це та сама б'юті-біблія, яку можна дарувати початківцям бьютиголикам на 12-річчя. Або дуже зайнятим, серйозним дорослим жінкам, які звикли у всьому розбиратися фундаментально. І навіть тим, хто вважає себе впевненим користувачем, але періодично розмірковує, чи можна поєднувати ретинол і кислоти у догляді, плутає консилер з коректором і знаходиться у вічному пошуку ідеального засобу для брів.

Олена Пономаренко, б'юті-редактор Vogue UA

Відмінне керівництво, як вибирати і купувати тільки те, що потрібно вашій шкірі. Адель і Маша зрозуміло пояснили, як діють самі високотехнологічні інгредієнти. Книга замінить багато годин пошуку інформації в інтернеті і вже точно корисніше для шкіри (ви вже чули про шкоду від синього світла екранів?). І сподіваюся, ця книга навчить вас головною мантрі (якщо ви її ще не вивчили): уповільнити старіння простіше й ефективніше за все за допомогою сонцезахисного крему.

Анна Саакян, директор відділу краси Glamour

Бути в курсі всіх косметичних новинок практично неможливо, але і не завжди потрібно — набагато важливіше розуміти, що вам дійсно підходить. Книга Маші і Адель допоможе зорієнтуватися у великій кількості інформації й відкриє багато нового. Відчувається глибина опрацювання матеріалу та любов до теми — тому сміливо можу порекомендувати цю книгу як практичне керівництво по макіяжу та догляду за собою.

Наталія Власова, візажист, засновник московської школи візажистів Mosmake

Краса і здоров'я шкіри на 80% залежать від щоденного домашнього догляду. Кожен день з'являються нові косметичні та декоративні засоби, і у більшості з нас велика спокуса їх спробувати. Але ви повинні пам'ятати: не завжди модний і популярний — це те, що вам потрібно. Спасибі Адель і Маші за те, що розповіли про складне просто і цікаво. Сподіваюся, для багатьох ця книга стане інструкцією по застосуванню на шляху до придбання здорової і красивої шкіри.

Вікторія Клишко, лікар-косметолог

Про що книга

Без загравань і нав'язування своїх думок б'юті-редактор Маша Ворслав і б'юті-журналіст Адель Міфтахова розповідають про звільнення і макіяжі у книзі «Нормально про косметику». «Нормально» — тобто аргументовано і зрозумілою мовою. Для зручності книга розділена на дві частини: у першій — все про ухаживающую косметику, у другій — про макіяж. З першої частини ви дізнаєтеся, який взагалі буває косметика і як з допомогою уходових коштів вирішити ті чи інші завдання. Друга частина навчить використовувати декоративну косметику, знаючи корисні закономірності. В цій книзі немає порад, як стати «гарними» або «привабливими», зате є маса прикладної інформації, яка допоможе зрозуміти, як поводитися з косметикою і як його обирати. А з якою метою ви будете користуватися цією інформацією, вирішувати тільки вам.

Цитата

Одна справа — нанести косметику, інша — зробити так, щоб вона добре трималася і при цьому виглядала гармонійно і натурально. Не зрозумійте неправильно: рясний макіяж, якщо вам подобається такий, — це ОК. Найскладніше зробити шкіру не іграшковий, а природною і здоровою, як ніби на ній нічого немає. У цьому випадку без доглядає косметики не обійтися. Якщо шкіра більш-менш здорова, підійде ваша звична косметика і схема догляду — у більшості випадків додаткові кошти не потрібні. Якщо ви, коли не краситесь, використовуєте дві «банки», п'ять або десять, перед макіяжем робіть так само. Жертвувати, наприклад, зволожуючим кремом або санскрином, щоб шкіра не блищала під тональним кремом, необачно — тому що, якщо вам не буде комфортно, красиво теж не буде.

Навіщо читати

  • У книзі тьма рад та лайфхаков, які допоможуть вам заощадити час і гроші, вибираючи те, що потрібно.
  • Ви дізнаєтеся майже все про доглядає та декоративної косметики.
  • Автори, популярні б'юті-блогери, розповідають про косметику просто і зрозуміло, спираючись на наукові дослідження і власний досвід.
  • Книга буде приємним подарунком для себе і подруги/друга/мами/доньки.

Для кого

Не тільки для початківців візажистів і косметологів. Це must have для всіх, хто хоче розібратися, як працює косметика, і купувати те, що дійсно потрібно.

Хто автор

Маша Ворслав —б'юті-редактор (The Blueprint, Wonderzine, Interview Russia, women's Health). Кілька років працює як візажист з журналами та приватними клієнтами. Веде в Telegram канал @bankihuyanki (більше 10 тисяч передплатників) і періодично займається іншими проектами в б'юті-сфері.

Адель Міфтахова — петрофизик і б'юті-блогер, автор блогу «don't touch my face» (більше 50 тисяч передплатників у Telegram). Пише статті для The Blueprint, GQ, Cosmopolitan, Wonderzine. Отримала кілька премій в б'юті-сфері, в тому числі за розробку косметики.

Анотація

Нормально про косметику. Як розібратися в догляді і макіяжі і не зійти з розуму

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
The Russo-Ukrainian War
266531
Сергій Плохій
624 ₴
Как устроены девочки. Об изменениях фигуры, внешности
155647
Соня Рене ТейлорКейт Бреннан
627 ₴
Новейшие приключения Колобка, или Наука думать для больших и маленьких. Часть 1
98252
Шустерман Михаил НаумовичШустерман Зоя Григорьевна
628 ₴
55 вязаных шаров от Арне и Карлоса. Гирлянды, венки, новогодние композиции, подарки и елочные украшения
229798
Арне НерйордетКарлос Закрисон
628 ₴
Імпресіоністи. Частина 2. Моне, Піссаро, Ренуар, Сіслей, Ван Гог. Картини за номерами
56755
Флоренс ГентнерДоминик Фуфелль
630 ₴
Краткая история мысли
88860
Люк Ферри
630 ₴
Статьи и диалоги
88891
Иосиф Бакштейн
567 ₴630 ₴
Кто боится современного искусства?
88893
Джессика ЧеразиКён Ан
630 ₴
Снег на экваторе
149577
Андрей Поляков
504 ₴630 ₴
Сукні, сарафани
113554
561 ₴638 ₴
Джон Фредерик Кенсетт
155533
Юрий Астахов
638 ₴
Джордж Фредерик Уотс
155534
Юрий Астахов
638 ₴
Камиль Писсарро
155535
Юрий Астахов
638 ₴