Методи розрахунку втомної довговічності елементів авіаконструкцій 34098

Паперова книга
34098
Методи розрахунку втомної довговічності елементів авіаконструкцій - фото 1
364
3 людини

Все про “Методи розрахунку втомної довговічності елементів авіаконструкцій”

Від видавця

Викладено методи і процедури, що дозволяють виконувати інженерні розрахунки втомної довговічності типових конструктивних елементів літака на етапах ескізного і робочого проектування.

Пропоновані методи синтезують найбільш апробовані теоретичні і практичні положення ряду відомих вітчизняних і зарубіжних методів розрахунку втомної довговічності елементів авіаційних конструкцій і дозволяють значно спростити розрахунки та забезпечити їх прийнятну точність.

При розробці методів і процедур використані, зокрема, деякі положення методів і процедур розрахунку втомної довговічності елементів авіаконструкцій фірм Boeing і Lockheed, представлені у відкритих публікаціях (англійською мовою) колишнього головного інженера випробувальних лабораторій фірми Boeing Ульфа Горансона (Ulf Goranson) і колишнього старшого інженера-дослідника фірми Lockheed Майкла Нду (Michael Niu).

Для інженерів ОКБ і наукових працівників НДІ, занимающихъся практичними розрахунками втомної довговічності елементів авіаційних конструкцій, може бути корисна студентам і аспірантам авіаційних вузів.

Анотація

Методи розрахунку втомної довговічності елементів авіаконструкцій

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника