Гуммированные деталі машин 34083

Паперова книга
34083
Гуммированные деталі машин - фото 1
450

Все про “Гуммированные деталі машин”

Від видавця

Висвітлено питання дослідження, конструювання, виробництва, випробування та ефективності застосування гуммированных деталей машин і устаткування в різних галузях промисловості. З урахуванням основних критеріїв працездатності розроблена структурна класифікація гуммированных деталей,а на основі отриманого енергетичного критерію - щільність поглиненої енергії при динамічному впливі на гуму абразивних частинок. Розглянуто питання зносостійкості еластомерів в різних абразивних середовищах (гідро - і газоабразивной, абразивної маси,абразивної прошарку, при кавітації та ін) і можливі механізми зношування. Наведено конкретні рекомендації щодо проектування найбільш поширених гуммированных деталей. Запропоновані рекомендації щодо використання енергетичного критерію для оцінки зносостійкості еластомерів підтверджені експериментально і тривалої промисловою експлуатацією. Показана висока ефективність гуммированных деталей в порівнянні з металевими при роботі в абразивних середовищах ( 3 ... 10 разів вище по зносостійкості).

Друге видання (1-е изд. 1977 р.) перероблено і доповнено новими матеріалами по працездатності широкого кола гуммированных деталей з урахуванням нових даних досліджень,великого досвіду конструювання і технології виготовлення і тривалої експлуатації оригінальних великогабаритних зі складною конфігурацією і великий резиноемкостью деталей. Особливу увагу приділено конструкційної зносостійкості гуммированных деталей, підвищення їх працездатності при складному напруженому стані, тобто тих питань,з  якими найчастіше зустрічаються фахівці на виробництві.

Для інженерно-технічних працівників,конструкторів, технологів машинобудівних галузей, а також фахівців, які займаються експлуатацією і ремонтом машин  з гуммироованными деталями в різних галузях,може бути використана викладачами і студентами технічних вузів і технікумів.

Анотація

Гуммированные деталі машин

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника