Українська література. Комплексна підготовка до ЗНО 2020. Витвицька З.. Підручники та Посібники 39519

Паперова книга
39519
Українська література. Комплексна підготовка до ЗНО 2020. Витвицька З.. Підручники та Посібники - фото 1
Українська література. Комплексна підготовка до ЗНО 2020. Витвицька З.. Підручники та Посібники - фото 2
Українська література. Комплексна підготовка до ЗНО 2020. Витвицька З.. Підручники та Посібники - фото 3
Українська література. Комплексна підготовка до ЗНО 2020. Витвицька З.. Підручники та Посібники - фото 4
144180 ₴
2 людини

Все про “Українська література. Комплексна підготовка до ЗНО 2020. Витвицька З.. Підручники та Посібники”

Від видавця

ЗНО 2020. Українська література. Поглиблений та базовий рівні. Комплексна підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання.

Пропонований посібник покликаний допомогти абітурієнтам у підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання. Він уміщує матеріал, зміст якого відповідає вимогам чинної Програми зовнішнього незалежного оцінювання та чинних навчальних програм з української літератури.

До кожного твору, який пропонує Програма зовнішнього незалежного оцінювання, подано паспорт — основну коротку інформацію, яка потрібна для аналізу твору, довідковий матеріал з курсу української літератури (відомості з біографій письменників, основні питання теорії літератури, аналіз творів тощо). Цікавою є рубрика «Думки про творчість», у якій наведено висловлювання відомих людей про певного письменника. Це дасть можливість абітурієнтові зорієнтуватися у виконанні відповідних тестовых заданий. Уміщено також більшість текстів творів, що рекомендовані Програмою зовнішнього незалежного оцінювання.

Окрім теоретичного та довідкового матеріалу, у книжці подано тестові завдання з вибором однієї правильної відповіді та на встановлення відповідності. Завдання мають на меті перевірити знання абітурієнтами літературного процесу, життєвого і творчого шляху письменників; знання змісту творів та вміння їх аналізувати; перевірити оволодіння основними теоретико-літературними поняттями тощо. Запропоновано також завдання з використанням ілюстрацій, які сприятимуть активній творчій праці абітурієнта. Крім того, посібник містить орієнтовні тими і зразки власних висловлень, а також завдання та відповіді до сертифікаційної роботи з української літератури 2019 р.

Перевагою посібника є і відповіді до тестових завдань, що дасть можливість вступникам реально оцінити свої знання із предмету й сприятиме належній підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання.

Анотація

Українська література. Комплексна підготовка до ЗНО 2020. Витвицька З.. Підручники та Посібники

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
ЗНО 2020. Математика. Комплексна підготовка + Онлайн тренування
116751
Олександр Істер
198 ₴200 ₴
COMPLETE PRACTICE TESTS. Англійська мова. Підготовка до ЗНО та ДПА. ЗНО 2020
117205
Оксана ЄвчукІрина Доценко
200 ₴250 ₴