Чому ми такі? 16 типів особистості, визначальних, як ми живемо, працюємо і любимо 34539

Паперова книга
34539
Чому ми такі? 16 типів особистості, визначальних, як ми живемо, працюємо і любимо - фото 1
430
3 людини

Все про “Чому ми такі? 16 типів особистості, визначальних, як ми живемо, працюємо і любимо”

Від видавця

«Більшість людей один одного заслуговує». Закон Ширлі

Про що книга «Чому ми такі? 16 типів особистості, визначальних, як ми живемо, працюємо і любимо»

Люди несхожі один на одного, і це часто призводить до конфліктів і душевним стражданням. Проте розуміння природи цих відмінностей — 16 типів особистості — зробить наше життя більш багатою і збалансованою. Визнаючи, що відмінності існують, можна при необхідності злегка їх модифікувати. Хоча екстравертам, ймовірно, ніколи не знадобиться (і не вдасться стати інтровертом, а сенсорику — интуитом, існує чудова золота середина. Більш того, чим краще ви навчитеся використовувати якості, до яких ви не схильні, тим менше слабких місць залишиться у вас і у ваших сімейних стосунках. Приміром, екстравертам непогано б іноді послухати співрозмовника, а інтровертам — навчитися висловлювати свої почуття і думки на словах. Сенсорики можуть приділити якийсь час приємним мріям про майбутнє, відклавши всі нагальні справи, а інтуїти — для різноманітності зайнятися роботою по будинку, полагодити що-небудь або, в крайньому випадку, викликати для цього фахівця. Логікам не завадить іноді демонструвати свої почуття, а етикам — хоча б іноді ставити свої потреби вище потреб партнера. Раціонали можуть відвести пару годин у своєму розкладі спонтанного, хаотичного відпочинку, в той час як иррационалам варто щодня завершувати хоча б одну справу, яку вони збиралися відкласти на завтра.

Коли ви розберетеся в типологічних відмінностей, у вас з'явиться цілком реальна можливість ужитися з цими відмінностями і навчитися отримувати від них користь і задоволення.

Чому книга «Чому ми такі?» гідна прочитання

  • Книга допоможе краще зрозуміти себе й особливості своєї особистості — як ті, які можна (і потрібно) змінити, так і ті, які ви змінити не зможете, як не намагайтеся, — і відповідно більш ефективно вести себе в самих різних життєвих ситуаціях.
  • Книга допоможе краще зрозуміти інших і перестати вимагати від них того, що вони не зможуть дати вам ніколи, а значить, ви зможете виробити компромісний варіант взаємодії, що дозволяє кожному залишатися самим собою.
  • У чому б не полягала проблема, типоведение чарівним чином пом'якшує конфлікти і допомагає вирішити будь-яке питання в будь-якій сфері життя — від вибору дієти до вибору життєвого шляху.

Хто автори

Отто Крегер — засновник консультаційної фірми Otto Kroeger Associates, Ферфакс, Вірджинія. Співпрацював у якості консультанта з AT&T, Xerox, IBM, Marine Midland Bank, Ford, Exxon, Світовим банком.

Джанет Тьюсен — президент Otto Kroeger Associates, працювала у сфері освіти, бізнесу і психологічного консультування, займала посаду помічника директора з організаційного розвитку в Білому домі.

Анотація

Чому ми такі? 16 типів особистості, визначальних, як ми живемо, працюємо і любимо

Видеообзор

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Athletic CEOs: Leadership in Turbulent Times
190913
Stanislav ShekshniaVeronika ZagievaAle
1'900 ₴
Принципи інвестицій, 4-е видання
32811
Цви БодиАлекс КейнАлан Маркус
1'900 ₴
The Standard for Program Management
63047
Project Management Institute
2'000 ₴
Аналіз цінних паперів
32783
Бенджамин ГрэхемДэвид Додд
2'100 ₴
Practical Fraud Prevention. Fraud and AML Analytics for Fintech and eCommerce, Using SQL and Python
197700
Gilit SaportaShoshana Maraney
2'100 ₴
Cloud Without Compromise. Hybrid Cloud for the Enterprise. 1st Ed.
244745
Paul Zikopoulos, Christopher D. Bienko, Chris Backer
2'100 ₴
Корпоративные финансы. Том 1. 11-е издание
134863
Стивен РоссРэндолф УэстерфилдДжеффри ДжаффиБредфорд Джордан
2'255 ₴
Корпоративные финансы. Том 2. 11-е издание
138506
Стивен РоссРэндолф УэстерфилдДжеффри ДжаффиБредфорд Джордан
2'255 ₴
Планування та експлуатація промислових підприємств. Робочі методики для адаптивних, інтегрованих і енергозберігаючих заводів
123915
Эгон МюллерМихаэль Шенк ШенкЗигфрид Вирт
3'330 ₴