Зміни життя, залишаючись собою. Особистий ребрендинг 11785

Паперова книга
11785
Зміни життя, залишаючись собою. Особистий ребрендинг - фото 1
360
6 людей

Все про “Зміни життя, залишаючись собою. Особистий ребрендинг”

Від видавця

Про що книга «Зміни життя, залишаючись собою: Особистий ребрендинг»

 

Переробляти себе — марно. Свої страхи треба не зживати, а дякувати; боротися з шопоголізм зовсім навіть і не потрібно. Екстраверт — далеко не завжди сорочка-хлопець, життя відмінників сповнена страждань, а кращі вчителі — діти. Саме такий несподіваний погляд на хвилюють кожного явища пропонують автори цієї книги. Психолог Тетяна Мужицька і журналіст Ірина Белашова піднімають самі різні, пов'язані з розвитком особистості, питання для того, щоб допомогти нам вирішити найважливішу проблему: як зрозуміти своє власне «я» і явити світу таким, яким ми самі хочемо його бачити? Іншими словами: як здійснити ребрендинг себе таким чином, щоб набути здатність радісно і успішно йти по життю? Засноване на десятках реальних історій реальних людей, повне гумору і іронії розповідь захопить читача будь-якої статі і віку і принесе користь усім, хто прагне жити в повній згоді з собою.

 

Чому книга «Зміни життя, залишаючись собою» гідна прочитання

 

Хто я? Який я? Хочу я бути таким, який я є? Як мені стати тим, ким я дійсно хочу бути? Упевнений, ці питання ви собі не раз задавали. Найважливіші питання. Книга саме про це — як зрозуміти себе краще. Написана добре. Читається на одному диханні. Рекомендую.


Олександр Мазур,
менеджер великої міжнародної компанії

 

Авторів цієї книги я знаю давно. Більш того, це я той самий Випадок, який познайомив цих прекрасних жінок. Мене завжди захоплювало вміння Тетяни (рідкісне, треба зауважити, вміння) говорити про складні психологічні проблеми легко і весело. Мене завжди дивувало вміння Ірини структурувати інформацію, знаходити притчі, епіграфи, ілюстрації, які стають не вишенькою на торті, а бантиком, що збирає красиву коробочку. Я дуже рада, що пазл склався і вийшов такий надійний тандем, який пише чудові книги. Багато з тем, відображених у цій книзі, автори піднімали в програмах нашого телеканалу, багато історії я чула від Тетяни та Ірини «живцем» і все одно, почавши читати книгу, не змогла зупинитися. А для мене це є мірилом якості.


Ольга Гаврилова,
шеф-редактор телеканалу «Успіх»

 

Я не дуже довіряю книг «Навчися за п'ять хвилин...» або «Не витрачайте мільйон, краще прочитайте це...». При цьому Таніни книги я справно вожу з квартири на квартиру, якщо переїжджаю, а коли у мене взяли почитати одну книжку і не повернули, довелося купити нову за власні гроші. Тетяна Мужицька вміє так писати книги, ніби хтось добрий розповідає життєві історії. При цьому в історії заховані справжні наукові знання. Іноді я її книг ворожу. Відкриваю навмання сторінку, і там знаходиться саме те, що потрібно прямо зараз. Самі спробуйте.


Олена Погребижская,
режисер, письменниця, співачка і телеведуча,
двічі лауреат ТВ-премії ТЕФІ

 

Таня і Іра рідко ходять парою, Таня літає і співає (особливо, коли займається психологією), а Іра з лопаткою і квітами ходить пригнувшись, тому що відкладає зліт на завтра і любить вдихати аромат близького (ось побачите з цієї книги — в психології теж є аромат). Таня наспівала історії в цій книзі, де все як у житті. Але і навпаки, тверезо, але щось не дуже, все шкереберть, але по порядку. Ви тільки не подумайте, що якщо прочитаєте слова, то все зрозумієте — слухати треба ритм і мелодію, що ще хотіли сказати автори, але сказали тільки для розумних... Проста книга, але не тільки, зрозуміла, але хіба пісню зрозумієш, поки не послухаєш кілька разів? Таня наспівала, а Іра не тільки записала, але підрізала, пересадила, удобрила, вийшли квіти, і ось ви вже на клумбі. Так що ці розповіді, як квіти, «ростуть, не відаючи сорому...», навіть якщо і відбуваються з якогось сора життя. Ця книга не для всіх: якщо ваші хмури і дурь вам дорожче життя — не читайте. А ще прочитаєте і почнете літати і щось садити, а тут і гірські лижі, і доведеться багато посміхатися. А потім вам ще й пощастить. Так що це книга не для всіх. Нехай і далі ця пара співає тільки обраним.


Леонід Кроль,
директор і провідний тренер Центру навчання персоналу «КЛАС»,
директор Інституту групової та сімейної психології, президент видавництва «КЛАС»

 

Якщо ви запитаєте мене, що такого хорошого є в Тані Мужицькою, я не замислюючись відповім: «ВСЕ!» В ній і справді є все — розум, совість, честь, характер, почуття гумору, самоіронія і, що особливо важливо, ТАЛАНТ. Вона талановитий психолог, талановитий поет і співачка, талановитий друг. Руда бестія, яка вміє правильно загадувати бажання, так, щоб вони виконувалися... У цій книзі немає якихось таємниць або викриттів магії. Просто, коли її читаєш, стають якось самі собою зрозумілі дуже важливі речі. І їх не треба вчити і зазубрювати. Вони якось самі засвоюються. І життя змінюється на краще.


Семен Чайка,
теле - і радіоведучий, журналіст

 

Зміст корисно і цікаво. Не впевнений, правда, що кожен знайде тут щось корисне для себе, але деякі голови дуже гармонійно накладалися на події мого життя, даючи імпульс якимось новим осознаниям та ідеям. Напевно, книжка зовсім не випадково потрапила мені до рук саме зараз. Думаю про те, що не вийшло зробити те, про що мріяв, — потрапляю на голову «Влада несбывшегося». Глава про стосунки з дитиною змусила задуматися і перебудувати відносини і взаємодії з донькою. Але деякі глави пройшли повз, напевно, просто тому, що вони були не про мене. Наприклад, я «шопофоб» і проблеми шопоголіків мене не хвилюють. Зараз, по прочитанні, розумію, що ось ті, особливо зачепившись мене голови, перечитаю ще — там є основа для практичних дій, є спосіб, як змінити те, що ще неоптимально. Тому читати таку книгу — ТРЕБА!


Дмитро Зерін,
коуч і програміст

 

Для кого ця книга

 

Ця книга — джерело знань і джерело натхнення для всіх, хто прагне досягти успіху і не стати при цьому іншою людиною.

 

Автори

 

Тетяна Мужицька — психолог і бізнес-тренер, закінчила факультет психології МГУ ім. М. В. Ломоносова. Більше 20 років проводить тренінги. Консультує компанії. Експерт і ведуча телепрограм на каналі для підприємців «Успіх». Спеціалізується в таких областях, як креативне мислення, самореалізація, ефективна комунікація.


Ірина Белашова закінчила факультет журналістики МДУ їм. М. в. Ломоносова і понад 20 років працювала в різних ЗМІ. Сьогодні — журналіст, редактор, автор і ведуча телепрограми, консультант з написання книг.

Анотація

Зміни життя, залишаючись собою. Особистий ребрендинг

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Athletic CEOs: Leadership in Turbulent Times
190913
Stanislav ShekshniaVeronika ZagievaAle
1'900 ₴
Принципи інвестицій, 4-е видання
32811
Цви БодиАлекс КейнАлан Маркус
1'900 ₴
The Standard for Program Management
63047
Project Management Institute
2'000 ₴
Аналіз цінних паперів
32783
Бенджамин ГрэхемДэвид Додд
2'100 ₴
Practical Fraud Prevention. Fraud and AML Analytics for Fintech and eCommerce, Using SQL and Python
197700
Gilit SaportaShoshana Maraney
2'100 ₴
Cloud Without Compromise. Hybrid Cloud for the Enterprise. 1st Ed.
244745
Paul Zikopoulos, Christopher D. Bienko, Chris Backer
2'100 ₴
Корпоративные финансы. Том 1. 11-е издание
134863
Стивен РоссРэндолф УэстерфилдДжеффри ДжаффиБредфорд Джордан
2'255 ₴
Корпоративные финансы. Том 2. 11-е издание
138506
Стивен РоссРэндолф УэстерфилдДжеффри ДжаффиБредфорд Джордан
2'255 ₴
Планування та експлуатація промислових підприємств. Робочі методики для адаптивних, інтегрованих і енергозберігаючих заводів
123915
Эгон МюллерМихаэль Шенк ШенкЗигфрид Вирт
3'330 ₴