Веб-дизайн. Елементи досвіду взаємодії 33958

Паперова книга
33958
Веб-дизайн. Елементи досвіду взаємодії - фото 1
320
6 людей
Купити

Все про “Веб-дизайн. Елементи досвіду взаємодії”

Від видавця

Багато компаній вже усвідомили, що веб-дизайн – це щось більше, ніж код без помилок і приваблива графіка. По-справжньому ефективний сайт слугує вашим стратегічним цілям, одночасно задовольняючи потреби ваших користувачів. Навіть самий цікавий контент і самі передові технології не допоможуть вам збалансувати ці дві задачі без підтримки послідовного і несуперечливого досвіду взаємодії.

Проте створення досвіду взаємодії здається неймовірно складною справою. Коли доводиться враховувати масу питань – юзабіліті, ідентичність бренду, інформаційну архітектуру, дизайн взаємодії, – здається, що єдиний спосіб побудувати вдалий сайт – це запросити фахівців, які знаються на всіх тонкощах.

Книга Джесса Гарретта розкриває складну тему веб-дизайну, орієнтованого на користувача, за допомогою зрозумілих пояснень і чітких ілюстрацій, зосереджуючись на загальних ідеях, а не на інструментах і технічних прийомах. Автор малює перед читачем повну картину розробки досвіду взаємодії на веб-сайті – від стратегії і вимог до контенту до інформаційної архітектури та візуального дизайну. Ця інформація дозволить будь-якій команді веб-розробників, незалежно від її розміру, спроектувати успішний досвід взаємодії.

Відгуки фахівців

"Дж. Гарретт вносить повну ясність у складний процес забезпечення відвідувачів вашого сайту високоякісним досвідом взаємодії. Аналізуючи і моделюючи як загальнолюдські, так і спеціальні поняття, він виявляє суть проблеми, яка зазвичай прихована під товстим шаром технічних питань."

- Алан Купер, автор книг "About Face" і "Психлікарня в руках пацієнтів" ("The Inmates Are Running the Asylum")

"Дж. Гарретт нарешті розширив свою знамениту діаграму до обсягу цілої книги, яка прояснює досить заплутану тему розробки досвіду взаємодії. А оскільки автор – людина дуже розумний, він зумів викласти все дуже коротко, так що на кожній сторінці ви знайдете корисні відомості."

- Стів Круг, автор книги "Веб-дизайн: книга Стіва Кола або "не змушуйте мене думати!"" ("Don't Make Me Think!")

Готуйся... Пли... Цілься!" – скільки разів ви потрапляли в проект по розробці веб-сайту, наступний такого підходу? Прикро, але у всіх нас у житті був такий досвід. Ця чудова книжка постачає проекти-ровщиков досвіду взаємодії з концептуальною моделлю розробки веб-сайту. Вона пропонує строгий і логічний процес, який до того ж легко пояснити іншим".

- Дік Міллер (Бівертон, шт. Орегон, США)

Про автора

Джесс Джеймс Гарретт (Jesse James Garrett) – один із засновників Adaptive Path, консалтингової фірми в Сан-Франциско. З 1995 року Джесс Гарретт працював над веб-проектами для таких компаній, як AT&T, Intel, Boeing, Motorola, Hewlett-Packard і National Public Radio. Його внесок у розвиток області досвіду взаємодії полягає, серед іншого, у розробці Visual Vocabulary (буквально – «візуальний словник») – відкритою нотационной системи, призначеної для документування інформаційної архітектури та прийнятої в даний час у багатьох організаціях по всьому світу. Його особистий сайт www.jjg.net являє собою один з найбільш відвідуваних веб-ресурсів по інформаційній архітектурі, а сам Джесс є автором багатьох статей і виступів на теми інформаційної архітектури та досвіду взаємодії.

Анотація

Веб-дизайн. Елементи досвіду взаємодії

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Студия дизайна
193401
Робин ВильямсДжон Толлет
цену уточняйте
Дизайн звичних речей (нове оформлення)
236530
Дональд Норман
308 ₴350 ₴
Чуйний веб-дизайн
8456
Итан Маркотт
490 ₴
Про кольорі
77733
Теренс Конран
500 ₴
Дизайн для кращого світу
272012
Дональд А. Норман
510 ₴
Малювання майстерне
35950
Лумис Эндрю
540 ₴