Малюємо дерево 36615

Паперова книга
36615
Малюємо дерево - фото 1
Малюємо дерево - фото 2
Малюємо дерево - фото 3
51
352440 ₴
5 людей
Купити

Все про “Малюємо дерево”

Від видавця

Книга видатного італійського дизайнера з його знаменитої серії "Майстерня",  не просто про те, як намалювати дерево. Вона вчить аналізувати натуру та виявляти принцип конструкції, доводити його до абстрактної форми, а потім застосовувати найрізноманітнішими способами та з різними матеріалами, перетворюючи творчість в захоплюючу гру, — тобто вчить того, що називається дизайнерським мисленням. Не випадково для багатьох західних дизайнерів і художників "Малюємо дерево" та інші книги серії були одними з найбільш улюблених в дитинстві і безсумнівно вплинули на вибір майбутньої професії.

 

Бруно мунарі (bruno munari), 1907-1998
Італійський художник, графічний і промисловий дизайнер, теоретик, педагог. Проявив себе в самих різних областях художньої діяльності. За широту інтересів Пабло Пікассо називав його «новим Леонардо».


мунарі (bruno munari) народився і працював у Мілані. Він почав свою творчу діяльність в 1920-е роки, беручи участь у виставках футуристів. Популярність йому принесли кінетичні об'єкти, так звані «даремні машини». У повоєнні роки мунарі (bruno munari) — одна з головних фігур на італійській художній сцені. Принципово не розділяючи мистецтво і дизайн, він проектує меблі та світильники, ігри та іграшки, створює рекламні плакати, придумує і малює дитячі книги. Його роботи в області дизайну відзначені найпрестижнішими професійними нагородами  — Золотою медаллю Міланської трієнале (за prebooks, книги без тексту для дітей з різних за текстурою матеріалів), преміями Золотий циркуль італійської Асоціації промислових дизайнерів, премією Японської фонду дизайну і багатьма іншими.

Зміст

 

Анотація

Малюємо дерево

Рецензії

1
Аня
Книга стоит своих денег

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Дизайн как искусство
141597
Мунари Б.
451 ₴
Искусство цвета
12151
5/5
Иоханнес Иттен
800 ₴
Типографіка
57810
Эмиль Рудер
2'096 ₴2'620 ₴