Основи слюсарної справи 37101

Паперова книга
37101
Основи слюсарної справи - фото 1
1'070
1 людина

Все про “Основи слюсарної справи”

Від видавця

У книзі «Основи слюсарної справи. Навчальний посібник» наведено теоретичні основи слюсарних операцій, описані обладнання, інструменти і пристосування. Дано відомості про оброблюваних і інструментальних матеріалах, методи і правила виконання слюсарних робіт, критерії вибору засобів та інструментів, режимів різання, методи контролю якості обробки і контрольно-вимірювальних інструментів, правила їх вибору та застосування.


У книзі послідовно розглядаються прийоми виконання основних слюсарних операцій, як ручних, так і механізованих дозволяють замінити трудомісткий ручної праці механізованим, докладно описуються інструменти і правила роботи з ними. Розповідається про найбільш часто зустрічаються види браку, причини виникнення та способи його усунення.


В кожен розділ включені правила техніки безпеки і контрольні питання. Матеріал проілюстровано великою кількістю малюнків, що робить його наочніше і сприяє більш швидкому її засвоєнню.


Книга «Основи слюсарної справи. Навчальний посібник» призначена для учнів установ початкової професійної освіти. Може бути використана при професійному навчанні робітників на виробництві, крім того, буде корисна всім, хто вирішив оволодіти основами слюсарної справи самостійно.

Анотація

Основи слюсарної справи

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника