Математика для мам і тат. Домашка без мук 67564

Паперова книга
67564
Математика для мам і тат. Домашка без мук - фото 1
392490 ₴
Купити

Все про “Математика для мам і тат. Домашка без мук”

Від видавця

Гра — істотний елемент математики. Ось чому в цій книзі так багато ігор. Цікавість теж має значення, тому ми включили сюди завдання, які можуть заінтригувати ваших дітей. Ми не очікуємо, що у всіх читачів раптом прокинеться інтерес до математики, адже історією або географією теж активно цікавляться не всі. Але якщо дітей не познайомити з математикою і не показати, що це цікавий предмет, здатний доставити чимале задоволення, вона, швидше за все, ніколи їх і не захопить.

Роб Истуэй і Майк Еск'ю

Про що книга «Математика для мам і тат: Домашка без мук»

«Мамо, допоможи мені з домашкой з математики!», «Тату, я не розумію завдання, поясни!» — будь-який батько младшеклассника рано чи пізно стикається з такими проханнями. Однак деколи ми самі не можемо розібратися, як виконати завдання, чи наше роз'яснення таке складне, що дитина збитий з пантелику, а повторювати в п'ятдесятий раз вже не вистачає терпіння. Ця книга для батьків, які хочуть зрозуміти, що відбувається в голові у дітей при вирішенні складних прикладів, що здатне заплутати дитини, а що — навести на правильний відповідь. Додавання і множення, віднімання і ділення, дробу, відсотки і пропорції, геометрії і статистика — автори книги, математики Роб Истуэй і Майк Еск'ю, пояснюють ці теми просто і цікаво. А ще вони пропонують цікаві і дієві способи, які допоможуть вашій дитині краще розібратися в математиці і нарешті отримати від неї задоволення. 

Чому книга «Математика для мам і тат» гідна прочитання

  • Автори не тільки розповідають, які є способи вивчити тему (метод шоколадки для пояснення дробів вашій дитині обов'язково сподобається), але і детально описують, чому дитина не розуміє, в чому полягають поширені помилки, а головне — як їх уникнути.
  • Батькам буде цікаво дізнатися, які тактики корисні для успішного розуміння теми, а що робити ні в якому разі не можна. Наприклад, навіть якщо задача розв'язана правильно, не буде зайвим попросити дитину пояснити, що і як він робив (іноді правильна відповідь можна отримати хибних засновків).
  • Чому площа трикутника завжди дорівнює половині підстави, помноженої на висоту, навіщо стародавні греки поділили коло на 360 градусів, як запам'ятати, де чисельник дробу, а де знаменник, і якої форми футбольний м'яч? У книзі ви знайдете відповіді на ці і багато інші питання, які допоможуть вам краще зрозуміти математику.

Для кого ця книга

Для батьків школярів 2-6 класів. 

Хто автори

Роб Истуэй — популяризатор математики, опублікував кілька бестселерів, в яких показав, як математика може стати частиною повсякденного життя. Серед них — «Чому автобуси приходять відразу по три?» (Why do Buses Come in Threes?), а також книга «Математика з задоволенням» (More Maths for Mums and Dads), написана у співавторстві з Майком Еск'ю. Роб регулярно бере участь в радіопередачах і виступає з лекціями про математику перед самими різними слухачами у Великобританії, США та Австралії.

Майк Еск'ю — професор кафедри початкової освіти в Університеті Монаша у Мельбурні, займав посаду професора кафедри математичної освіти в Королівському коледжі Лондонського університету. Він займається дослідженнями, пише про викладанні та вивченні математики в початковій школі, його захоплюючі лекції і телесеминары користуються великою популярністю у Великобританії та інших країнах.

Анотація

Математика для мам і тат. Домашка без мук

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Мама 3.0: Хочу і буду!
265045
Алена Попова
450 ₴
Нове життя старих речей
34508
Вольфганг Хекль
460 ₴
Ложка за маму, ложка за папу…
134653
Карен Ле Бийон
368 ₴460 ₴
Дружелюбные. Как помочь детям найти друзей и избежать травли
156558
Сандра ДансмьюирДжессика ДьюиСьюзен Бёрч
368 ₴460 ₴
Как сделать терапию ребенка успешной
245125
Джек НовікКеррі Новік
456 ₴480 ₴
Спокій. Гра. Розвиток
156596
Дебора Макнамара
485 ₴
Мел. Про детей и их родителей
175942
Ксения БукшаИнна ПрибораКатерина Демина
392 ₴490 ₴
Тримайтеся за своїх дітей
156595
Габор МатеГордон Ньюфелд
499 ₴
З овочів
5829
Дэвид Элизабет
500 ₴
Книга бармена
152948
Моргенталер ДжеффріМарта Голмберг
400 ₴500 ₴
НЕТ — всегда НЕТ. Путеводитель по уважению к своим и чужим границам, здоровым отношениям и умению договариваться
179503
Джастин ХэнкокФуша Макэри
500 ₴