Любов і брокколі. У пошуках дитячого апетиту 78082

Паперова книга
78082
Любов і брокколі. У пошуках дитячого апетиту - фото 1
250
1 людина
Купити

Все про “Любов і брокколі. У пошуках дитячого апетиту”

Від видавця

Я не вірю, що існує єдино правильна система живлення. Як і немає, напевно, ідеальної системи виховання. Особливо зараз, коли ми народжуємо дітей пізно, виховуємо їх у перенасиченому інформацією і всілякими спокусами світі. Але перевага нашого часу в тому, що сьогодні нам доступні різні опції. У нас є вибір. Альтернативних підходів і інших способів мислення. Ця книга саме про них. 

Світлана Кольчик 

Про що книга

«За маму, за тата», «з'їж кашу, одержиш цукерку» — до яких тільки присказкам, прийомів і маніпуляцій не вдаються батьки, щоб змусити дитину з'їсти ще ложечку. Знайомо, чи не так? Чим годувати дитину і, головне, як його нагодувати — ці питання хвилюють багатьох. 

Щоб дізнатися, як подружити дитину з їжею і які є підходи до дитячого харчування в Росії і країнах Європи, журналіст Світлана Кольчик поспілкувалася з експертами в області харчування, провідними російськими і європейськими педіатрами, психологами, дієтологами і звичайними батьками. Ця книга — результат її подорожі по п'яти країнам у пошуках відповіді на питання, як допомогти дітям і нам самим сформувати більш здорові відносини з їжею. 

Чому книга гідна прочитання

  • Тема кожної глави, крім показових історій реальних сімей та інтерв'ю з експертами, розкрита через призму конкретної країни (Росії, Німеччини, Франції, Великобританії та Італії) та місцевого підходу до дитячого харчування.
  • У книзі ви знайдете масу корисної інформації: реальні історії, експертні думки, новини і тренди. У числі фахівців, з ким були проведені інтерв'ю, — експерти Національного дослідницького центру «Здорове харчування», Наукового центру здоров'я дітей Моз РФ, співробітники лабораторії вікової нутриціології ФГБНУ «НДІ харчування», провідні російські і європейські педіатри (серед яких так популярний серед мам доктор Комаровський), психологи, дієтологи і шеф-кухаря.
  • В нашій країні сильна мантра «дитина повинна їсти». Скільки ложок і виделок зламано про «не хочу, не буду»! Ця книга для батьків нехочух і малоежек, які хочуть дізнатися, як подружити дитину з їжею і не зійти з розуму.
  • Наші харчові звички закладаються з дитинства, тому ця книга буде цікава і дорослим. Всім, хто коли-либоо вдавався до різних хитрощів, щоб не доїдати манну кашу з грудочками, хто згадує про дитячої їжі без ностальгії, хто до цих пір не любить пробувати нові страви, хто втомився опиратися маминим умовлянням на сімейній вечері «давай ще котлетку покладу» і хто хоче розібратися у своїх смаках.

Для кого ця книга

Для мам і тат, бабусь, дідусів та інших родичів, які хочуть, щоб дитина їла з задоволенням. 

Хто автор

Світлана Кольчик — мама двох хлопчиків — Борі та Леви, — і журналістка з 20-річним стажем.Випускниця журфаку МДУ з червоним дипломом і престижної Школи журналістики Колумбійського університету в Нью-Йорку, вона працювала в газеті USA Today у Вашингтоні, п'ять років була браузером в «Аргументах і фактах» і понад 10 років — заступником головного редактора журналу Marie Claire. 

Публікувалася в Vogue, Forbes, «Афіша-Світ» і багатьох інших виданнях, має кілька журналістських нагород. Жила в США, Італії, Іспанії, Німеччини, вільно говорить на п'яти мовах. Зараз живе між Гамбургом і Москвою.

Анотація

Любов і брокколі. У пошуках дитячого апетиту

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Вино по бокалам
149612
Оз Кларк
240 ₴
Счастье на вкус. Десерты с шоколадом
150441
Гудзенко А.
211 ₴240 ₴
Баю, бляха, бай
198302
Адам Менсбах
240 ₴
Мені п'ять років!
56628
Інна Молодушкіна
200 ₴250 ₴
Мені рік!
56635
Ольга Бабічева
200 ₴250 ₴
Дитина народилася!
56637
Марія Малихіна
200 ₴250 ₴
Риба і морепродукти. Закуски, основні страви, соуси (хюгге-формат)
78210
Валери ДруэПьер-Луи Вьель
250 ₴
Малечі про інтимні речі
116026
Юлія Ярмоленко
250 ₴