Навчальний посібник. МРТ в діагностиці ішемічного інсульту.ПДР 6.

Паперова книга
33484
79

Все про “Навчальний посібник. МРТ в діагностиці ішемічного інсульту.ПДР 6.”

Від видавця

Посібник присвячений новим методом променевої діагностики ішемічного інсульту — высокопольной МРТ з можливістю отримання дифузійно-зважених і перфузионно-зважених зображень.

 

У навчальному посібнику на основі огляду літературних даних викладено стан та проблеми МРТ-діагностики ішемічного інсульту на сучасному етапі. В окремій главі розглядаються основи МРТ, МР-дифузії та МР-перфузії. Описана МР-семіотика ішемічного інсульту в різні періоди за даними традиційної, а також перфузионно - і дифузійно-зважена МРТ. Окрема глава присвячена оптимізації методики проведення МРТ головного мозку, особливо в гострому періоді ішемічного інсульту. Даються практичні рекомендації з проведення МРТ при обстеженні хворих з підозрою на ішемічний інсульт, а також рекомендації по обстеженню важких пацієнтів з руховою активністю.

 

Навчальний посібник може бути корисним для спеціалістів з променевої діагностики, неврологів і нейрохірургів і слухачів, які проходять навчання в системі вищої післявузівської та додаткової освіти

Анотація

Навчальний посібник. МРТ в діагностиці ішемічного інсульту.ПДР 6.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника