Сучасні технології та методи кардіореабілітації 54262

Паперова книга
54262
Сучасні технології та методи кардіореабілітації - фото 1
125
1 людина
Купити

Все про “Сучасні технології та методи кардіореабілітації”

Від видавця

У монографії узагальнені дані літератури та результати власних клінічних спостережень щодо загальних принципів та методів реабілітації кардіологічних хворих, в тому числі тих, які перенесли гострий коронарний синдром, неускладнений або ускладнений інфаркт міокарда. Перша частина книги присвячена детальним рекомендаціям з відбору пацієнтів у кардіореабілітаційні програми, стратифікації ризиків, побудові компонентів програми, підбору форм і методів фізичної реабілітації та контролю за процесом відновлення здоров'я. Вона базується головним чином на рекомендаціях Американської асоціації серцево-судинної профілактики та реабілітації (AACVPR), яка є провідною структурою розробки та імплементації рекомендацій кардіореабілітаційного лікування не лише у США, але й у світі. На наш погляд, така інформація є особливо актуальною в Україні саме зараз, коли, нарешті, в переліку спеціальностей з'явилася і спеціальність «фізична реабілітація», а провідні ВУЗи України вже випустили перших спеціалістів із фізичної реабілітації. При викладі основних принципів і методів реабілітації хворих на інфаркт міокарда автори опирались на основні положення Української, Європейської, Американської шкіл реабілітації та власний 30-річний досвід роботи в цій галузі. Особлива увага приділяється методикам індивідуальної кардіореабілітації залежно від функціонального класу, супутньої патології та власного фізичного ресурсу пацієнта. Важливою практично-орієнтованою складовою книги є додатки, в яких подається основний реабілітаційний ресурс у вигляді дієтичних рекомендацій, тест-системи стратифікації ризику серцево-судинної смерті у хворих на інфаркт міокарда (GRACE risk score), методика проведення тесту 6-хвилинної ходьби, правила моніторування артеріального тиску в домашніх умовах, стандарти санаторно-курортного лікування хворих із перенесеним інфарктом міокарда, тощо. 


Автори сподіваються, що використання основних принципів і методик кардіореабілітації допоможе практикуючим лікарям у їхній повсякденній практичній діяльності. Монографія рекомендована лікарям кардіологам, реабілітологам, курортологам, терапевтам, лікарям загальної практики-сімейної медицини, студентам вищих навчальних медичних закладів.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Бобров В. О., Долженко М. М., Поташов С. В. Постінфарктна стенокардія: механізми розвитку, та особливості перебігу та лікування, прогноз.
49387
В. Бобров, М. Долженко, С. Поташев
132 ₴
Ендотеліальна дисфункція та кардіоваскулярний ризик
75714
Катеренчук І.П.Циганенко І.В.
185 ₴
Кардіологія. Поліклінічна допомога. Монографія
77364
С. ВяловСинопальников В.И.
200 ₴
Спаси, сохрани свое сердце сам
194866
Кабельский Владислав
200 ₴
Артеріальна гіпертензія. Сучасні підходи до лікування
266197
Міщенко Л.А.Купчинська О.Г.Соколова Л.К.Матова О.О.
300 ₴
Серцеві тропонины в практиці лікаря
4761
Крикунова О.В.Р. Висков
390 ₴
Серцева недостатність
32511
Рой С. Гарднер, Тереза А. МакДонаг, Никола Л. Уолкер
550 ₴
Основи ЕКГ. 9-е видання. Дві мови
129014
Джон ХемптонДжоанна Хемптон
606 ₴
Керівництво по кардіології. В 4-х томах. Т. 2. Методи діагностики серцево-судинних захворювань.
33466
Под редакцией Чазова Е.И.
895 ₴
ЭКГ. Анализ и интерпретация
174070
Джессика Шенк Ковьелло
1'100 ₴
ЭКГ: анализ и интерпретация
194575
Джессика Шенк Ковьелло
1'144 ₴1'430 ₴