JavaScript для професіоналів 36470

Паперова книга
36470
JavaScript для професіоналів - фото 1
650
7 людей

Все про “JavaScript для професіоналів”

Від видавця

Практичні прийоми програмування на JavaScript для сучасних розробників

Ця книга є незамінним посібником для професійних розробників веб-додатків на JavaScript. Читач знайде в ній все, що потрібно знати про сучасний стан мови JavaScript, його достоїнства і недоліки, нових мовних засобах, впроваджених в останніх версіях стандарту ECMAScript, передових прийомах налагодження та тестування коду, а також інструментальних засобах розробки. Книга рясніє численними практичними і докладно разбираемыми прикладами коду, повторно використовуваних функцій і класів, які заощаджують час розробників. Вона допомагає їм оволодіти практичними навичками написання динамічних веб-додатків на високому професійному рівні, а також підвищити свою кваліфікацію.

У цій книзі вам належить ознайомитися з ключовим словом this і новими типами об'єктів. У ній пояснюється, як створювати повторно використовуваний код допомогою інкапсуляції, перевантаження та успадкування. У книзі докладно розглядаються сучасні прийоми налагодження та тестування коду, а також інструментальні засоби розробки начебто Jasmine, PhantomJS і Protractor. Даний видання книги завершується розділами, присвяченими побудови односторінкових веб-додатків, які панують у сучасній веб-розробці.

Книга рясніє численними практичними і докладно разбираемыми прикладами коду, повторно використовуваних функцій і класів, які заощаджують час, що відводиться на розробку.

Вона дозволяє розробникам оволодіти практичними навичками написання динамічних веб-додатків на високому професійному рівні, а також допомагає їм підвищити свою кваліфікацію.

Книга розрахована на тих, хто цікавиться розробкою веб-додатків і має досвід програмування на JavaScript.

Про авторів

Джон Резиг працює розробником в Академії Хана і є творцем бібліотеки jQuery для JavaScript. Окрім цієї книги, він є автором книги Secrets of the JavaScript Ninja (видавництво Manning, 2012 р.; в російській перекладі ця книга вийшла під назвою Секрети JavaScript ніндзя в ІД "Вільямс", 2013 р.). Джон працює позаштатним науковим співробітником в університеті міста Кіото, де він вивчає Укійо-е — мистецтво японської гравюри на дереві, інакше званої ксилографией. Він розробив обширну базу даних і механізм пошуку ксилографічну зображень, доступних за адресою http://ukiyo-e.org.

Расс Фергюсон працює розробником і інструктором в районі Нью-Йорка. В даний час він керує компанією SunGard Consulting Services, що займається розробкою додатків для таких клієнтів, як Morgan Stanley і Comcast. Багато років Расс викладає в інституті імені Пратта і школі дизайну імені Парсонса. Він розробив програми як для початківців, так і для упрочившихся організацій на кшталт Chase Bank, Publicis Groupe, DC Comics і MTV/Viacom. У число його інтересів входить заохочення молодого покоління до програмування і освоєння технологічних способів, що дозволяють змінити вживання засобів масової інформації та участь в них, а також вправи в японській мові, письменство, кіно, концерти, колекціонування вин і саке. В Tweeter його можна знайти за адресою @asciibn.

Джон Пакстон є програмістом, інструктором, автором книг і презентаторів, які проживають в своєму рідному штаті Нью-Джерсі. Вивчаючи історію в університеті імені Джона Хопкінса, він виявив, що проводив більше часу в комп'ютерному класі, ніж в архівах документів. З тих пір його інтереси поділялися між програмуванням і викладанням, і за останні п'ятнадцять років йому довелося програмувати на самих різних мовах, що застосовуються у веб-розробці. В даний час Джон зупинив свій вибір на мовах JavaScript і Java, хоча іноді він відчуває ностальгічні пориви до Perl і XML. З ним можна зв'язатися в Twitter за адресою @paxtonjohn, а також на його веб-сайті за адресою speedingplanet.com.

Анотація

JavaScript для професіоналів

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Programming TypeScript: Making Your JavaScript Applications Scale 1st Edition
114589
Boris Cherny
1'470 ₴
Essential TypeScript 5, Third Edition 3rd Edition
275539
Adam Freeman
1'600 ₴
JavaScript Everywhere: Building Cross-Platform Applications with GraphQL, React, React Native, and Electron 1st Edition
114645
Adam D. Scott
1'800 ₴
Pro Angular 9: Build Powerful and Dynamic Web Apps 4th Edition
263216
Adam Freeman
1'900 ₴
JavaScript Cookbook: Programming the Web. 3rd Ed.
244759
Adam Scott, Matthew Macdonald
2'200 ₴
Node.js: The Comprehensive Guide to Server-Side JavaScript Programming
263482
Sebastian Springer
2'300 ₴
JavaScript: The Comprehensive Guide to Learning Professional JavaScript Programming
263481
Philip Ackermann
2'400 ₴
Multithreaded JavaScript. Concurrency Beyond the Event Loop. 1st Ed.
244776
Thomas Hunter II, Bryan English
2'500 ₴