Java. Довідник розробника. 7-е видання

Паперова книга
111735
Java. Довідник розробника. 7-е видання - фото 1
1'120
5 людей

Все про “Java. Довідник розробника. 7-е видання”

Від видавця

На численних прикладах в цьому повністю переробленому, сьомому виданні демонструється, як повною мірою скористатися всіма перевагами сучасних інтерфейсів Java API і виробити найкращі норми практики розробки прикладних програм на Java. Завдяки простоті викладу матеріалу читач зможе легко і швидко засвоїти основні прийоми програмування на Java, включаючи принципи об'єктно-орієнтованого та паралельного програмування, застосування узагальнень, лямбда-виразів, колекцій, перерахувань та анотацій, а також ознайомитися з нововведеннями у версіях Java 9-11, в тому числі з модульною системою на платформі Java, оболонкою JShell і інструментальними засобами з комплекту OpenJDK.

Це оновлене видання допоможе не тільки досвідченим програмістам на Java отримати найбільшу користь з версій Java 9-11, але і прокласти шлях до навчання тим, хто лише починає вивчати мову Java.

Це оновлене видання не тільки допомагає досвідченим програмістам на Java отримати найбільшу користь з версій Java 9-11, але і служить зручним навчальним посібником для початківців розробників. На численних прикладах коду в цьому ретельно переглянутому виданні демонструється, як повною мірою скористатися сучасними інтерфейсами API і нормами передової практики розробки прикладних програм на Java. Воно містить також додатковий матеріал за модульною системою на платформі Java.

В частині I представлено динамічний, але зовсім не поверхневе введення в мову програмування Java і особливості базової виконуючого середовища на платформі Java.

В частині II описуються найрізноманітніші сучасні інструментальні засоби, що входять до складу комплекту поставки Java. Ця книга допоможе вам у наступному.

  • Прискорено опанувати мовними засобами Java, включаючи зміни, внесені у версіях Java 9-11
  • Вивчити принципи об'єктно-орієнтованого програмування, використовуючи основи синтаксису Java
  • Засвоїти особливості узагальнень, перерахувань, анотацій і лямбда-виразів
  • Оволодіти основними методами, застосовуваними в об'єктно-орієнтованому проектуванні
  • Вивчити принципи управління пам'яттю і паралелізму, щоб зрозуміти, наскільки вони взаємопов'язані
  • Оперувати колекціями Java і найбільш споживаними форматами даних
  • Користуватися оболонкою JShell для вивчення особливостей програмування на Java в новому інтерактивному режимі
  • Ознайомитися з інструментальними засобами розробки з комплекту OpenJDK

"Це 7-е видання служить вичерпним посібником з сучасного програмування на Java, і я користуюся ним щодня, щоб нагадати собі, навіщо мені слід користуватися певними функціональними засобами і конструкціями, щоб стати більш ефективним програмістом".

Мартійн Вербурга, виконавчий директор компанії jClarity і лідер Лондонського спільноти програмістів Java.

Про авторів

Бенджамін Дж. Еванс — підприємець, консультант, викладач і співзасновник стартапу jClarity, розробляє інструментальні засоби тестування і оцінювання продуктивності. Він є автором декількох книг, включаючи The Well-Grounded Java Developer, регулярно виступає з публічними доповідями по платформі Java, продуктивності, параллелизму, архітектури та суміжних питань.

Девід Фленаган — інженер по розробці програмного забезпечення в компанії Mozilla. Він написав кілька книг, що вийшли у видавництві o'reilly, включаючи сім видань цієї книги, JavaScript: The Definitive Guide, JavaScript Pocket Reference, а також The Ruby Programming Language.

Анотація

Java. Довідник розробника. 7-е видання

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника