Велосипед. Ілюстрована історія 114442

Паперова книга
114442
Велосипед. Ілюстрована історія - фото 1
Велосипед. Ілюстрована історія - фото 2
Велосипед. Ілюстрована історія - фото 3
700
Купити

Все про “Велосипед. Ілюстрована історія”

Від видавця

З моменту своєї появи на початку XIX століття велосипеди не втрачають популярності. Їх кількість у світі досягло значної цифри — мільярд з гаком примірників. При тому величезній різноманітності типів, моделей і функціоналу велосипедів, яке існує сьогодні, історія цього транспортного засобу була непростою і захоплюючою.

Провідні фахівці з історії техніки і технологій Тоні Хэдленд і Ханс Ерхард Лессінг досліджували ключові етапи еволюції велосипеда від перших прообразів до суперсучасних машин. На основі вражаючого обсягу матеріалів, в тому числі спеціалізованої патентної документації, у супроводі понад 300 унікальних ілюстрацій у книзі показано розвиток технічних характеристик велосипедів і їх окремих компонентів, включаючи сидіння, трансмісію, гальма, освітлювальні пристрої та пристосування для перевезення вантажу і пасажирів (багажники, велорюкзаки, подседельные сумки, причепи та дитячі сидіння).

«Ми розглянемо ранні стадії розвитку велосипеда в ті часи, коли він був ще далекий від своєї найбільш досконалою і стійкої форми — безпечного пристрою з рамою класичної геометрії. Прослідкуємо подальший розвиток і вдосконалення велосипедів з різною специфікою використання, в тому числі гоночних, складних і позашляхових. Ми також досліджуємо еволюцію функціональних складових частин велосипеда, необхідних для поліпшення швидкісних показників, комфортної їзди та зручності транспортування багажу». (Тоні Хэдленд, Ханс Ерхард Лессінг)

Анотація

Велосипед. Ілюстрована історія

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника