Створюючи рай... Історія роду Фальц-Фейнів

Паперова книга
52656
Створюючи рай... Історія роду Фальц-Фейнів - фото 1
Створюючи рай... Історія роду Фальц-Фейнів - фото 2
Створюючи рай... Історія роду Фальц-Фейнів - фото 3
250
3 людини

Все про “Створюючи рай... Історія роду Фальц-Фейнів”

Від видавця

Книга присвячена найвідомішому в Російській імперії до революційного перевороту 1917 року роду Фальц-Фейнів. Менш ніж за сто років свого життя в Таврії німецьким колоністам вдалося створити "рай" – маленьку імперію зі своїм особливим економічним, господарським пристроєм і навіть власними грошовими одиницями. У їх розпорядженні були величезні земельні угіддя, тисячні отари овець, 15 поселень та економій, порт Хорли, пароплавство, велика консервна фабрика в Одесі і Дофіно, наукові станції, музей, заповідник і зоопарк "Асканія-Нова"...

У той же час Фальц-Фейни залишалися людьми, не тільки творять матеріальні цінності, але і співчуваючими, пекущимися про суспільне благо. Вони брали участь в житті і управлінні краю, створювали школи, лікарні, церкви. богадільні, порти, наукові установи, бібліотеки, друкарні, музеї та заповідники.

Саме про них, кількох поколіннях родини Фальц-Фейнів, волею долі і обставин надовго зв'язали своє життя з південними, степовими кордонами Таврії, про наступність поколінь і творчої ролі одного з найдавніших пологів німецьких колоністів на землі сучасної України – новий, свіжий, неупереджений погляд авторів.

Анотація

Створюючи рай... Історія роду Фальц-Фейнів

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника