Повний курс іспанської мови 48377

Паперова книга
48377
Повний курс іспанської мови - фото 1
780
4 людини
Купити

Все про “Повний курс іспанської мови”

Від видавця

Повний курс іспанської мови складається з 21 уроку, в кожному з яких наводяться актуальні діалоги, цікаві тексти, базова лексика, вправи з ключами для самоперевірки, а також докладні перевірочні роботи для контролю засвоєння мови. В кінці книги розташований блок цікавого домашнього читання з вправами. У цьому посібнику ви знайдете повний обсяг іспанської граматики і лексики, що відповідає рівням А1-В1 мовної компетенції за сучасною європейською класифікацією. Багато діалоги, тексти та вправи можна прослухати на CD, записаний носіями мови. Книга може бути використана для самостійного вивчення іспанської мови, а також як допоміжний посібник на заняттях з викладачем.

Пропонуємо вашій увазі новинку серії "Повний курс" авторства досвідчених викладачів Троянди Гонсалес та Рушании Алімової.

Курс ідеально підходить як для самостійного вивчення іспанської мови, так і для занять з викладачем. Ви пройдете матеріал від нуля до просунутого рівня (читання літератури рівня B1 в оригіналі). Усередині ви знайдете: - актуальні діалоги, цікаві тексти, базову лексику - вправи з ключами для самоперевірки -докладні перевірочні роботи для контролю засвоєння мови -цікаве домашнє читання з вправами -самий повний обсяг іспанської граматики і лексики (рівні А1-В1 мовної компетенції в сучасній європейській класифікації) -CD з діалогами, текстами і вправами, записаними носіями мови.

Анотація

Повний курс іспанської мови

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Українсько-іспанський розмовник
192944
Олег Таланов
84 ₴
Граматика іспанської мови
236746
Юлія Лучко
115 ₴
Іспанська мова за 4 тижні.  Інтенсивний курс іспанської мови з електронним аудіододатком. Рівень 2
230674
Юліа НавротМалгожата Бриль
223 ₴279 ₴