Юним розумникам і розумниця. Інформатика, логіка, математика. 3 клас. Робочий зошит. У 2 частинах (комплект з 2 зошитів) 38850

Паперова книга
38850
Юним розумникам і розумниця. Інформатика, логіка, математика. 3 клас. Робочий зошит. У 2 частинах (комплект з 2 зошитів) - фото 1
Юним розумникам і розумниця. Інформатика, логіка, математика. 3 клас. Робочий зошит. У 2 частинах (комплект з 2 зошитів) - фото 2
Юним розумникам і розумниця. Інформатика, логіка, математика. 3 клас. Робочий зошит. У 2 частинах (комплект з 2 зошитів) - фото 3
180
3 людини
Купити

Все про “Юним розумникам і розумниця. Інформатика, логіка, математика. 3 клас. Робочий зошит. У 2 частинах (комплект з 2 зошитів)”

Від видавця

Даний посібник продовжує систему роботи з розвитку пізнавальних здібностей дітей. Воно орієнтоване на дітей 8-9 років і допомагає їм освоїти програму 3 класу загальноосвітньої школи. Вправи, виконані в певній послідовності, забезпечують комплексний розвиток різних видів пам'яті, уваги, розвивають спостережливість, уяву; сприяють розвитку сенсорної та рухової сфер дитини, формують нестандартне мислення.


Завдання, розроблені у системі, можуть бути використані на уроках математики, інформатики, логіки. Посібник допоможе педагогам груп продовженого дня при організації вільного часу учнів і педагогам додаткової освіти при складанні завдань ігрового і творчого характеру.
Цей курс є суспільно визнаною авторською методикою. Робочі зошити апробовані і успішно навчаються у школах різного рівня. Посібник відповідає федеральному державному освітньому стандарту початкової загальної освіти (ФГОС другого покоління).

 

Робочі зошити (у двох частинах) адресовані дітям 8-9 років, а методичний посібник - їх батькам та вчителям початкової школи, вихователі груп продовженого дня, педагогам додаткової освіти дітей, а також усім, хто зацікавлений у розвитку дітей та кращому засвоєнні ними шкільної програми.

Анотація

Юним розумникам і розумниця. Інформатика, логіка, математика. 3 клас. Робочий зошит. У 2 частинах (комплект з 2 зошитів)

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Інформатика. 3 клас. Зошит-практикум
126708
Тетяна Воронцова, Володимир Пономаренко
60 ₴70 ₴
Інформатика. 3 клас. Ключі до інформатики. Робочий зошит
149308
Морзе Наталія Вікторівна
68 ₴80 ₴
Інформатика. 3 клас. Робочий зошит
128226
Лілія Козак
68 ₴85 ₴