Юним розумникам і розумниця. 2 клас. Інформатика, логіка, математика. Методичний посібник

Паперова книга
38817
Юним розумникам і розумниця. 2 клас. Інформатика, логіка, математика. Методичний посібник - фото 1
150
1 людина

Все про “Юним розумникам і розумниця. 2 клас. Інформатика, логіка, математика. Методичний посібник”

Від видавця

Посібник являє собою методичні рекомендації по роботі з робочими зошитами "Юним розумникам і розумниця, 7-8 років (2 клас)". В ньому розкривається зміст і цілі даних зошитів і наведені докладні вказівки з проведення занять по РПС (розвитку пізнавальних здібностей).


Цей систематичний курс створює умови для розвитку у дітей пізнавальних інтересів, формує прагнення дитини до роздумів і пошуку, викликає у нього почуття впевненості в своїх силах і в можливостях свого інтелекту. Під час занять із запропонованим курсом відбувається становлення у дітей розвинених форм самосвідомості і самоконтролю, у них зникає страх помилкових кроків, знижується тривожність і необгрунтоване занепокоєння. У результаті цих занять діти досягають значних успіхів у своєму розвитку, вони багато чому навчаються і ці вміння застосовують у навчальній роботі, що приводить до успіхів. Все це означає, що у когось виникає інтерес до навчання, а у кого-то закріплюється.

 

Посібник адресований вчителям початкової школи, вихователям груп продовженого дня, педагогам додаткової освіти дітей, батькам, а також усім тим, хто цікавиться розвитком пізнавальних здібностей дітей молодшого шкільного віку.

 

3-тє видання, перероблене.

Анотація

Юним розумникам і розумниця. 2 клас. Інформатика, логіка, математика. Методичний посібник

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника