Час секонд хенд

Паперова книга
36841
Час секонд хенд - фото 1
11.04
585
1 людина

Все про “Час секонд хенд”

Від видавця

Завершальна, п'ята книга знаменитого художньо-документального циклу "Голосу Утопії" Світлани Алексієвич, лауреата Нобелівської премії з літератури 2015 року "за багатоголосий творчість - пам'ятник страждання і мужності в наш час".
"У комунізму був божевільний план, - розповідає автор, - переробити "старого" людини, старого Адама. І це вийшло... Може бути, єдине, що вийшло. За сімдесят з гаком років в лабораторії марксизму-ленінізму вивели окремий людський тип - homo soveticus. Одні вважають, що це трагічний персонаж, інші називають його "совком". Мені здається, я знаю цієї людини, він мені добре знайомий, я поруч з ним, пліч-о-пліч прожила багато років. Він - це я. Це мої знайомі, друзі, батьки".
Монологи, які увійшли в книгу, десять років записувалися в поїздках по всьому колишньому Радянському Союзу.
4-е видання.
 
У книзі Світлани Алексієвич "Час секонд хенд" зібрані спогади людей, вихованих в СРСР, пережили революцію, війну, перебудову. Присвячена вона їх переживань сьогодні, в новій країні, з іншими пріоритетами, з іншими умовами, з іншою ідеологією. Ці історії, сильні, страшні, суперечливі, мимоволі змушують читача переосмислювати історичні факти.

Анотація

Час секонд хенд

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника