І відлуння летить по горах 40612

Паперова книга
40612
І відлуння летить по горах - фото 1
І відлуння летить по горах - фото 2
І відлуння летить по горах - фото 3
І відлуння летить по горах - фото 4
470
7 людей

Все про “І відлуння летить по горах”

Від видавця

Довгоочікуваний новий роман автора світових бестселерів "Біжить за вітром" і "Тисяча сяючих сонць" в жовтні 2013 вже на російській!

 

Головний світовий бестселер 2013 року.


Книга буде видана в 80 країнах.


Тиражі книг Хоссейні у всьому світі склали понад 38 мільйонів примірників!

 

1952 рік, зоряна ніч в пустелі, батько розповідає афганську притчу синові та дочці. Вони влаштувалися на нічліг в горах, на шляху до Кабула. Затамувавши подих, Абдулла і зовсім ще маленька Парі слухають історію про те, як одного хлопчика викрав жахливий дейв, і бідоласі доведеться найстрашніша доля на світі. Ранок батько і діти продовжують шлях до Кабула, і цей день стане розвилкою їх доль. Вони розлучаться і, можливо, назавжди. Розлука брата і сестри дасть початок відразу декільком сплетающимся і расплетающимся історій. І в центрі цієї павутини життя - Парі, нареченная так зовсім не на честь французької столиці, а тому що так звуть на фарсі фей. Новий роман Халеда Хоссейні, прозорий, пронизливий, багатоголосий, про те, що будь-яке рішення, прийняте за іншу людину, - заради добра або зла - має ціну, і доля неодмінно виставить за нього рахунок.

 

Це роман про силу дешевих слів і дорогих вчинків, про підступність життєвого призначення, про неминучість відплати, про шумному малодушності і мовчазною відданості.

Анотація

І відлуння летить по горах

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника