Французька мова (5-й рік навчання). Підруч. для 9 кл. загальноосвіт. навч. закл. Н. П. Чумак, Т. В. Кривошеєва. Освіта. 2017 58125

Паперова книга
58125
Французька мова (5-й рік навчання). Підруч. для 9 кл. загальноосвіт. навч. закл. Н. П. Чумак, Т. В. Кривошеєва. Освіта. 2017 - фото 1
400

Все про “Французька мова (5-й рік навчання). Підруч. для 9 кл. загальноосвіт. навч. закл. Н. П. Чумак, Т. В. Кривошеєва. Освіта. 2017”

Від видавця

Рекомендовано Міністерством освіти і науки України (наказ Міністерства освіти і науки України від 20.03.2017 р. №417)


Любі друзі!

Ви продовжуєте вивчати французьку мову, шосту найпоширенішу мову у світі (після китайської, англійської, гінді, іспанської та арабської мов), мову кулінарії, моди, театру, образотворчого мистецтва, балету та архітектури. Згідно з соціологічними підрахунками, кількість франкофонів у 2050 році сягне позначки 700 мільйонів, що представлятиме 8 % світового населення проти 3 % сьогодні.

Підручник «Francais 9» дасть вам можливість удосконалити вже сформовані та набути нові компетенції усного і письмового мовлення, легко та із задоволенням продовжити вивчати граматику, збагачувати словниковий запас, знайомитися з культурними особливостями та звичаями Франції.

Вивчення іноземної мови, так як і гра на музичному інструменті, потребує постійної практики. Тому автори запропонували вам багато цікавих і різноманітних вправ. Усі вправи і завдання, що запропоновано в підручнику, спрямовані на формування у вас здатності практичного використання французької мови в життєвих ситуаціях.

Для того щоб поліпшити, зробити зручним і сучасним процес вивчення французької мови, авторами підручника було запропоновано використання електронної підтримки. Вам знадобиться смартфон або планшет і підключення до мережі Інтернет. На сторінках підручника подано QR-коді, в яких зашифровано адресою веб-сторінки з електронним додатком, а саме аудіозаписом уроків. Для того, щоб скористатися QR-кодом, необхідно встановити спеціальне програмне забезпечення на смартфоні/планшеті. Наприклад, для пристроїв з операційною системою Android потрібно запустити Google Play Market та скачати програму Powerful QR Code Scaner А+ або будь-яку аналогічну. Скачати програми для зчитування QR-кодів для інших операційних систем допоможуть відповідні додатки: Windows Mobile — WindowsStore, iOS — iiunes.

Вивчення французької мови дасть вам можливість вийти за звичні межі будьонного способу мислення, допоможе під іншим кутом поглянути на повсякденні, звичні речі, розвиватиме здатність вирішувати проблеми, а також ставати більш спритними і винахідливими, адже вивчаючи іноземну мову, ви дивним чином поєднаєте практичні дії й інтелектуальні процеси. Не секрет, що людина, яка володіє мовами, - різнобічно розвинена особистість, вільніша та впевненіша у спілкуванні з людьми, має кращу здатність до вивчення нового.

Впевнені, що вас не потрібно переконувати, що вивчення французької мови — це цікаво та корисно!

Бажаємо успіхів!


Анотація

Французька мова (5-й рік навчання). Підруч. для 9 кл. загальноосвіт. навч. закл. Н. П. Чумак, Т. В. Кривошеєва. Освіта. 2017

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника