Тести. 8 кл. (друга іноземна). Клименко В. О. 33787

Паперова книга
33787
Тести. 8 кл. (друга іноземна). Клименко В. О. - фото 1
16

Все про “Тести. 8 кл. (друга іноземна). Клименко В. О.”

Від видавця

Посібник "Тестові завдання з французької мови" містить тестові завдання для тематичного оцінювання учнів восьмого класу, які вивчають французьку мову як другу іноземну. Тестові завдання відповідають чинній програмі з іноземної мови, Державному освітньому стандарту та Рекомендаціям Ради Європи в галузі вивчення іноземних мов.

 

Посібник складається з шести частин: граматичні тести, тести з читання, аудіювання, письма, говоріння та фонетичні тести. Таким чином, забезпечується перевірка знань учнів з усіх видів мовленнєвої діяльності: читання, письма, говоріння, аудіювання, а також знань граматичних явищ французької мови. Критерії оцінювання тестів є загальні, описані в чинній програмі з іноземної мови. Тестові завдання можуть бути використані для поточного та підсумкового контролю знань учнів, а також для самостійної підготовки учнів до незалежного тестування, олімпіад і задачі екзамену DELF.

 

Тексти для аудіювання подаються в кінці посібника і зачитуються вчителем. Ключі до тестів подаються у книжці для вчителя до основного підручника з французької мови.

Зміст

 

Анотація

Тести. 8 кл. (друга іноземна). Клименко В. О.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника