Як виміряти все, що завгодно. Оцінка вартості нематеріального у бізнесі 119502

Паперова книга
119502
Як виміряти все, що завгодно. Оцінка вартості нематеріального у бізнесі - фото 1
11.04
570

Все про “Як виміряти все, що завгодно. Оцінка вартості нематеріального у бізнесі”

Від видавця

Серед людей побутує думка, що багато речей у світі не піддаються кількісній оцінці. Це широко поширене оману завдає істотної шкоди економіці, суспільному добробуту, навколишнього середовища і навіть національної безпеки. В результаті переконаності в неможливості вимірювання таких "нематеріальних активів", як якість, ставлення до справи, задоволеність клієнтів, бренд тощо, прийняті рішення часто виявляються необґрунтованими, а часом і помилковими.

Дуглас Хаббард намагається розвіяти це шкідливий оману, пропонуючи свій підхід до оцінки неизмеряемого", названий їм "прикладна інформаційна економіка". Він знайомить читачів з поняттям "калібрована оцінка", оцінкою ризику (метод Монте-Карло), способами вибіркового дослідження, іншими незвичними інструментами вимірювань (Інтернет, експертні оцінки, ринки передбачень і ін), а також з оцінкою вартості інформації. Свій підхід автор застосовує в різних областях і наводить низку прикладів успішного вирішення завдань по кількісному вимірюванню. У книзі містяться цінні інструкції і рекомендації, які без праці може використовувати будь-яка людина, що приймає рішення, а також програми, що дозволяють перевірити здатність читача давати калібровані оцінки.

Книга призначена широкому колу читачів, які цікавляться процесами обґрунтування і прийняття рішень. Вона буде корисна керівникам, менеджерам, викладачам і студентам.

Анотація

Як виміряти все, що завгодно. Оцінка вартості нематеріального у бізнесі

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника