Енциклопедія "Машинобудування". Тому lV-21. "Літаки і вертольоти". У 3-х книгах. Кн.3 "Авіаційні двигуни". 34120

Паперова книга
34120
Енциклопедія
3'000

Все про “Енциклопедія "Машинобудування". Тому lV-21. "Літаки і вертольоти". У 3-х книгах. Кн.3 "Авіаційні двигуни".”

Від видавця

Наведено огляд розвитку поколінь авіаційних двигунів від перших поршневих XX століття, до двигунів XXI століття. Розглянуто сучасна класифікація, типи, схеми, основні параметри і характеристики авіаційних двигунів, що пред'являються до них екологічні та економічні вимоги та обмеження, особливості їх наземного застосування. Дан огляд авіаційних палив.


Викладено принципи проектування робочих процесів у ВМД, інтеграції двигунів з літальними апаратами. Наведено методи розробки: компресорів, камер згоряння, турбін, вхідних і вихідних пристроїв, допоміжних систем. Описані системи управління, принципи їх роботи, методи розрахунку та випробувань.


Викладено особливості застосування обчислювальної газової динаміки, моделей турбулентності, аэроакустики для моделювання робочих процесів у ВМД.


Розглянуто методи та моделі розрахунку на міцність і динаміку, автоматизованого та оптимального проектування деталей і вузлів. Описані принципи забезпечення надійності, конструкційної міцності, методи проектування деталей з перспективних матеріалів, в тому числі і композиційних.


Дано опис методів і стендів для випробувань ВМД та їх вузлів, методів діагностики і сертифікації ВМД.

Зміст

 

Анотація

Енциклопедія "Машинобудування". Тому lV-21. "Літаки і вертольоти". У 3-х книгах. Кн.3 "Авіаційні двигуни".

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника