Захоплююча астрономія. Дитячі енциклопедії з Чевостиком

Паперова книга
33059
Захоплююча астрономія. Дитячі енциклопедії з Чевостиком - фото 1
Захоплююча астрономія. Дитячі енциклопедії з Чевостиком - фото 2
Захоплююча астрономія. Дитячі енциклопедії з Чевостиком - фото 3
430
4 людини

Все про “Захоплююча астрономія. Дитячі енциклопедії з Чевостиком”

Від видавця

Про книги

У новій і довгоочікуваної книзі Чевостик і дядько Кузя відправляються в обсерваторію! Тут їх чекає захоплююче знайомство з небесними світилами, що прикрашають наше нічне небо. Разом з улюбленими героями ви розглянете в телескоп Місяць і планети Сонячної системи, далекі зірки і комети.

Чому ми часто бачимо лише золотий серп місяця, якщо Місяць кругла? Чим планети відрізняються від зірок і звідки у них такі назви? Що таке світловий рік і чому один земний рік дорівнює чотирьом меркурианским? Яка планета Сонячної системи, найбільша, а яка найкрасивіша? Можна побачити зірки вдень і звідки у комети хвіст? Що таке орбіта і супутник, метеори і затемнення? Як завжди, у дядька Кузі готові відповіді на найбільш цікаві дитячі питання і найцікавіших розповідь про астрономії.

Хто такий Чевостик?

Чевостик — симпатичний герой, родом з відомого аудіопроекту. Сьогодні хлопці знають його по енциклопедій. У серії продовжують виходити книги, які пояснять дітям пристрій світу.

Малюки набагато краще сприймають інформацію, коли про світ їм розповідає якою-небудь казковий персонаж. Саме тому дівчата і хлопці так люблять подібні енциклопедії. 

Чевостик — маленький чоловічок, який разом зі своїм дядьком Кузею робить дивовижні подорожі у світ наук: фізики, хімії, астрономії, анатомії, геології та інших. Він розповідає дітям про великих географічних відкриттях, підкорення космосу і чарівних хімічних перетвореннях.

Для кого ця книга?

Для дошкільнят і молодших школярів.

Анотація

Захоплююча астрономія. Дитячі енциклопедії з Чевостиком

Видеообзор

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника