Астронавтика 179625

Паперова книга
179625
Астронавтика - фото 1
Астронавтика - фото 2
Астронавтика - фото 3
Астронавтика - фото 4
Астронавтика - фото 5
Астронавтика - фото 6
140
3 людини

Все про “Астронавтика”

Анотація

Юна дослідниця Валентина і її друг, космічний корабель Рокет, вирушають у захопливу подорож на Марс. Як же туди дістатися? Разом із Валентиною і Рокетом ми поринемо в таємниці захопливої науки астронавтики, дізнаємося про те, як збудувати ракету і відірватися від Землі, а також чимало іншого цікавого й корисного про те, як улаштований Всесвіт.

ДЛЯ КОГО КНИЖКА АСТРОНАВТИКА
Для дітей, які захоплюються космосом, цікавляться тим, як улаштований Всесвіт, як «працюють» космічні кораблі тощо, а також для їхніх батьків, які переймаються тим, щоб дитячі захоплення мали ґрунтовну наукову основу, а їхня лектура була цікавою і пізнавальною.

ЧИ ВАРТО КУПУВАТИ ЦЮ КНИГУ?
«Астронавтика» – книжка з серії «Майбутні генії», покликаної у максимально доступній формі, за допомогою близьких і зрозумілих дітям персонажів та ситуацій подати базові поняття про сучасну науку. В цій серії також побачать світ книжки «Генетика», «Віруси і вакцини», «Квантова фізика», «Роботи і штучний інтелект», «Еволюція». Книжкам серії притаманна легкість і доступність викладу складного матеріалу, а кумедні й прості за виконанням ілюстрації наочно допомагають «майбутнім геніям» засвоїти нові знання.

ПРО АВТОРА
Карлос Пасос- популярний науковець, відомий своїм блогом Mola Sabre («Круто вчитися»), де він пояснює основні поняття наукових концепцій і дає зрозумілі відповіді на питання, які ми всі ставили собі в певний момент . Автор дитячого нонфікшена про космос, еволюцію, квантову фізику і генетику. Мешкає в Іспанії.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Как устроена жизнь на Земле
141636
Малон Хогланд
1'120 ₴
Роботы. Большая энциклопедия. 2-е издание
176568
Коллектив авторов
1'280 ₴
Музей динозавров Создай свою pop-up книгу
135662
Дженни Джейкоби
1'370 ₴
История картин для детей
134817
Дэвид ХокниМартин Гейфорд
1'504 ₴1'880 ₴
АВТОэнциклопедия
204276
Квентин Уиллсон
5'000 ₴