Біорозкладані полімерні суміші і композити з відновлюваних джерел 52823

Паперова книга
52823
Біорозкладані полімерні суміші і композити з відновлюваних джерел - фото 1
1'700

Все про “Біорозкладані полімерні суміші і композити з відновлюваних джерел”

Від видавця

У книзі розглянуті останні розробки та сучасні досягнення в області біодеградабельних полімерних матеріалів

У першій частині подано огляд полімерів з поновлюваних джерел і зроблено акцент на сумішах з природних полімерів, включаючи змішання в розчині і розплаві, а також змішання в реакторі. Частина II присвячена сумішей аліфатичних полімерів, зокрема, поліпшення термічних властивостей цих систем. У третій частині обговорюються різні гідрофобні і гідрофільні суміші, зокрема, поліефіри та природні полімери. У частині IV розглянуті композити, армовані натуральними волокнами, тоді як частина V представляє розробку армованих наноглинами композитів, у тому числі нові методи розшаровування глин для використання в природних полімерах. У частині VI (глава 18) розглянуто багатошарові системи з відновлюваних джерел.

Автори значну увагу приділяють властивостями матеріалів, їх механічних і термічних характеристик, а також практичного застосування та перспектив.
Написана в першу чергу для технологів і дослідників полімерних матеріалів, ця книга викликала живий відгук в індустрії упакування. Однак сфера застосування біорозкладаних матеріалів не обмежується пакетами для супермаркетів і для сміття, включаючи в себе і упаковку для систем швидкого харчування, а також одноразовий посуд, сільськогосподарську плівку і т. д. Хоча для Росії тема біорозкладаних матеріалів, на відміну від європейського і американського ринків, досі сприймається як далеке майбутнє, книга буде затребувана фахівцями і менеджерами підприємств, які усвідомлюють необхідність уважного ставлення до питань екології і шукають нові маркетингові шляхи просування продукції

Анотація

Біорозкладані полімерні суміші і композити з відновлюваних джерел

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Полімерні піни і технології спінювання
52834
Д. КлемпнерВ. Сенджаревич
2'240 ₴